oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: Odważnyś. Ja bym się martwił raczej o Ciebie jak popijesz :gwizdanie: Bryńciu, Kasiu to jutro jestem wasz:D?? :evil: chudy, niepozorny, a jaki ogier :bicz3: przecież cię dziewczyny zamęczą :> zazdrościsz? :gwizdanie: ale nie martw się... jak coś to będę dzwonił po drużynę RFS!
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 przecież cię dziewczyny zamęczą :> No i dobrze, przynajmniej nam później nie będzie dokuczał. Idę na rower.. [br]Dopisany: 14 Maj 2009, 17:19_________________________________________________ ale nie martw się... jak coś to będę dzwonił po drużynę RFS! Powiem Ci, że zaymponowałeś mi w tej chwyly.
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 przecież cię dziewczyny zamęczą :> No i dobrze, przynajmniej nam później nie będzie dokuczał. Idę na rower.. [br]Dopisany: 14 Maj 2009, 17:19_________________________________________________ ale nie martw się... jak coś to będę dzwonił po drużynę RFS! Powiem Ci, że zaymponowałeś mi w tej chwyly. czym i czemu?
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiX na 18 może być będziemy jechać przez las?? :gwizdanie:
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 oZiX na 18 może być będziemy jechać przez las?? :gwizdanie: kurfa wiedz że będę walczył i łatwo się nie poddam, a porównując nasze wagi polegniesz z kretesem, i na spocie nie będziesz mógł usiąść, więc nie radzę kombinować :polew:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiX na 18 może być będziemy jechać przez las?? :gwizdanie: kurfa wiedz że będę walczył i łatwo się nie poddam, a porównując nasze wagi polegniesz z kretesem, i na spocie nie będziesz mógł usiąść, więc nie radzę kombinować :polew: będę miał baz przy sobie :gwizdanie: poza tym mam prawie maxymalny stopień wtajemniczenia w pewnej sztuce walki :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a h...j niech stracę pojadę TAXI przepraszam ;(
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 a h...j niech stracę pojadę TAXI przepraszam ;( za późno
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a h...j niech stracę pojadę TAXI przepraszam ;( za późno ja w piątek będę grzeczny nie macie co się obawiać...Wszystko z powodu wizytacji:P[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 20:33_________________________________________________nikt nie pije? co się dzieje?
mokom69 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 witam za jakies 2 godz i ja zaczne pic:) tylko do domku dotre:)
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 witam za jakies 2 godz i ja zaczne pic:) tylko do domku dotre:) jak a6?
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 witam za jakies 2 godz i ja zaczne pic:) tylko do domku dotre:) jak a6? chyba pomyliłeś chłopaków, A6 to miał odzim testować :gwizdanie: BRY WIECZÓR
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 witam za jakies 2 godz i ja zaczne pic:) tylko do domku dotre:) jak a6? chyba pomyliłeś chłopaków, A6 to miał odzim testować :gwizdanie: BRY WIECZÓR oj tam tez tomek:P
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 witam za jakies 2 godz i ja zaczne pic:) tylko do domku dotre:) jak a6? chyba pomyliłeś chłopaków, A6 to miał odzim testować :gwizdanie: BRY WIECZÓR oj tam tez tomek:P tia, to i ja tez jestem Tomek :gwizdanie: oZiX , palisz cos czy pijesz? Aha , nie wiem czy juz wiesz ale płotek dziś dotarł :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 witam za jakies 2 godz i ja zaczne pic:) tylko do domku dotre:) jak a6? chyba pomyliłeś chłopaków, A6 to miał odzim testować :gwizdanie: BRY WIECZÓR oj tam tez tomek:P tia, to i ja tez jestem Tomek :gwizdanie: oZiX , palisz cos czy pijesz? Aha , nie wiem czy juz wiesz ale płotek dziś dotarł :gwizdanie: no jacha że wiem:) dlatego jutro wracam i w niedziele zakawałam rękawy i do dzieła!! W końcu jestem królem Radomskich nastolatek Tomaszku!!
Rekomendowane odpowiedzi