mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 mokom, jakbys się zgubił kieruj sie na ten duzy kosciół ( czyt. PKiN) spadłam z fotela :polew: :polew: ja już dawno na podłodze siedzę bo bym sie dziś nieziemsko potłukł :polew: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 00:38_________________________________________________ Bryńka nam gdzieś ucieka :gwizdanie: spada z fotela i po piwku ciężko się podnieść :>
mokom69 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oziu nie odchodż lepiej powiedz co robi tu Twoje audi??
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 mokom, jakbys się zgubił kieruj sie na ten duzy kosciół ( czyt. PKiN) spadłam z fotela :polew: :polew: jakoś tak Ciągle upadasz nie pij więcej bo się martwię zief! nie waż mi się ziewać, wystaw łeb za okno, duża kawa i jedziemy do 300 a wstaniesz jutro za mnie i pójdziesz do pracy i wymyślisz sposób na kompresję tablicy bitów;P??[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 00:39_________________________________________________ oziu nie odchodż lepiej powiedz co robi tu Twoje audi?? GDZIE?! Stoi w garażu widzę je właśnie!!
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 siedzisz w garażu?? nie ale mam podgląd na garaż :gwizdanie:
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 a wstaniesz jutro za mnie i pójdziesz do pracy i wymyślisz sposób na kompresję tablicy bitów;P??[br]Dopisany: 15 Maj WTF...
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Bryńka nam gdzieś ucieka :gwizdanie: No jesteś...gdzieś Ty była? jestem jestem, tylko mi koncentracja siada, za duzo psychologicznych zagadek mam dzisiaj Noo! Tylko pamietaj, tyłem do okna
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a wstaniesz jutro za mnie i pójdziesz do pracy i wymyślisz sposób na kompresję tablicy bitów;P??[br]Dopisany: 15 Maj WTF... no życie:P
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Bryńka nam gdzieś ucieka :gwizdanie: No jesteś...gdzieś Ty była? jestem jestem, tylko mi koncentracja siada, za duzo psychologicznych zagadek mam dzisiaj Noo! Tylko pamietaj, tył(ki)em do okna :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 00:43_________________________________________________dobra poddaję sie idę spać...
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Bryńka nam gdzieś ucieka :gwizdanie: No jesteś...gdzieś Ty była? jestem jestem, tylko mi koncentracja siada, za duzo psychologicznych zagadek mam dzisiaj Noo! Tylko pamietaj, tył(ki)em do okna :polew: :polew: a zza oka przylecę ja!
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 żżżżżżżaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrtttttttttttoooooooooowwwwwwwwwwwwaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 00:44_________________________________________________ mcm jak pójdziesz to jutro Cie ugodzę!! już się nie boję, daj mi się tylko dobrze schlać żebym nic nie czuł i nie pamiętał :polew:
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Bryńka nam gdzieś ucieka :gwizdanie: No jesteś...gdzieś Ty była? jestem jestem, tylko mi koncentracja siada, za duzo psychologicznych zagadek mam dzisiaj Noo! Tylko pamietaj, tył(ki)em do okna :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 00:43_________________________________________________dobra poddaję sie idę spać... k**wa , nie pitol, dajesz , juz nieduzo zostało, ja tez rano sie zrywam
ykk Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Poznan zdetronizowany. Radom od dzis spamerzy nr 1..
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 wiem, wiem........przodem do okna to się coś innego robi Taa, a co takiego?
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 llllllllllluuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee czemu jeszcze nie śpita :>
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 mcm zmien podpis!!![br]Dopisany: 15 Maj 2009, 00:47_________________________________________________ Poznan zdetronizowany. Radom od dzis spamerzy nr 1.. w jakim sensie??
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Poznan zdetronizowany. Radom od dzis spamerzy nr 1.. o co kaman :?:
Rekomendowane odpowiedzi