oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU masz chyba kiepski dzień ciekawe czy byś miał dobry jak by Ci zalało nowe mieszkanie i świeżo położony parkiet :mysli:
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU masz chyba kiepski dzień ciekawe czy byś miał dobry jak by Ci zalało nowe mieszkanie i świeżo położony parkiet :mysli: uwierz albo nie ale zalało mi moje zanim się wprowadziłem, współczuję ale nic na to nie poradzisz, poźniej natychmiast ubezpieczyłem od takich sytuacji, trzymaj się jesteśmy z tobą grupa wsparcia RFS[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 21:46_________________________________________________
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 no ja muszę się tam wprowadzić w weekend;P a w moim pokoju parkiet powstał
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 no ja muszę się tam wprowadzić w weekend;P a w moim pokoju parkiet powstał ciężka sprawa no ale taki lajf
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 no ja muszę się tam wprowadzić w weekend;P a w moim pokoju parkiet powstał ciężka sprawa no ale taki lajf no ale dziś podpisałem umowę o TV i neta więc kox:) i mam kosiorną ramkę na zdjęcie Królowej i Króla w pokoju
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 no ja muszę się tam wprowadzić w weekend;P a w moim pokoju parkiet powstał ciężka sprawa no ale taki lajf no ale dziś podpisałem umowę o TV i neta więc kox:) i mam kosiorną ramkę na zdjęcie Królowej i Króla w pokoju więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :>
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 no ja muszę się tam wprowadzić w weekend;P a w moim pokoju parkiet powstał ciężka sprawa no ale taki lajf no ale dziś podpisałem umowę o TV i neta więc kox:) i mam kosiorną ramkę na zdjęcie Królowej i Króla w pokoju więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :> zobacz ją sobie
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 no ekypa wpadła to zaczynamy JASDA!! :polew:
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 tera fota z Królową i ołtarzyk gotowy ołtarzyk to dla pinkiego
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 tera fota z Królową i ołtarzyk gotowy ołtarzyk to dla pinkiego
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Jeszcze raz wklejam obrazek: Czy facet w czarnej pościeli kogoś Wam przypomina?? BTW zrobiłem dziś 38 km.
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 kurfa oZiU ale cię sportretowali :polew:
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 kurfa oZiU ale cię sportretowali :polew: Gęba może i im nie wyszła, ale wszystko inne tak.
Rekomendowane odpowiedzi