oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 kurfa oZiU ale cię sportretowali :polew: o kufa to jush wiem co powieshe nad wyrkiem :polew:
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 kurfa oZiU ale cię sportretowali :polew: o kufa to jush wiem co powieshe nad wyrkiem :polew: właśnie miałem zaproponować
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Bry Wieczór, zdrówko Wasze- mam piwko :> po bardzo cięzkim dniu ;( i fajnym wieczorze :> Ozix rameczka a mi się już kończy więc zaraz idę w kimę :gwizdanie: :gwizdanie: Bryńcia to kiedy wpadasz do mnie do naszego letniego lokum ??
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Ładna lista, ładny wynik, ładnie gonicie. :th:
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Tomaszu jesteś ,,debeściak" hmm a ja ?? ja jestem od Grudnia na forum :gwizdanie: :gwizdanie: Bry Wieczór, zdrówko Wasze- mam piwko :> po bardzo cięzkim dniu ;( i fajnym wieczorze :> Ozix rameczka a mi się już kończy więc zaraz idę w kimę :gwizdanie: :gwizdanie: Bryńcia to kiedy wpadasz do mnie do naszego letniego lokum ?? Oziu wpadam ,,lada dzień po niedzieli" :gwizdanie: trzymam Cie za słowo!! jutro wchodzi kuchnia :evil:
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Tomaszu jesteś ,,debeściak" chyba dewiant.
Gość Michał Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 hej widzicie to co ja, jakas Agateczka nas czyta
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Tomaszu jesteś ,,debeściak" chyba dewiant. yba dewota :gwizdanie: :gwizdanie: i to różowy Oziu, ,,lada dzień po niedzieli", ale nie napisałam po której :gwizdanie: o Ty mały draniu!!
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Słuchajcie, mam komunikat! W piątek 05.06.2009, czyli za 2 tygodnie proponuję przejechać się na spot do Kielc. Mamy zaproszenie. Damy radę zebrać się przed 19:00 i ruszyć na kieleckiego grila??
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 hej widzicie to co ja, jakas Agateczka nas czyta no i co się ślinisz przecież już ze 200 stron temu pisałem że wszystkie świeżynki zaklepuję ja i pinki [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 22:30_________________________________________________ Słuchajcie, mam komunikat! W piątek 05.06.2009, czyli za 2 tygodnie proponuję przejechać się na spot do Kielc. Mamy zaproszenie. Damy radę zebrać się przed 19:00 i ruszyć na kieleckiego grila?? mam uraz do Kielc :gwizdanie: :gwizdanie: ale co tam mogę jechać a mogę jechać jako nie kierowca ??
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 yba dewota :gwizdanie: :gwizdanie: i to różowy Może i tak, ale sam przyznasz, że coś w sobie mam, prawda? :>
Gość Michał Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 jak grill to i piwko, jak piwo to i driver jakis by sie przydał :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 mam uraz do Kielc :gwizdanie: :gwizdanie: ale co tam mogę jechać a mogę jechać jako nie kierowca ?? Biere Cytryne więc możesz.
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 yba dewota :gwizdanie: :gwizdanie: i to różowy Może i tak, ale sam przyznasz, że coś w sobie mam, prawda? :> :dance: :banan2: :banan2: :buhaha: :radocha: :seksiasty:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 22:32_________________________________________________ mam uraz do Kielc :gwizdanie: :gwizdanie: ale co tam mogę jechać a mogę jechać jako nie kierowca ?? Biere Cytryne więc możesz. może wezmę swoje cacko;D żeby zobaczyli pinkiego
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Na razie na kieleckim są luźne propozycje, więc jeszcze nie wiadomo czy będzie grill.
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU nie strasz ludzi bo wycofają zaproszenie :>
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 może wezmę swoje cacko;D żeby zobaczyli pinkiego Samochód możesz brać, ale daj spokój z tym pinkim. Moja propozycja jest taka, żeby pojechać do Kielc, przywitać się, posiedzieć godzinkę i wrócić. No chyba, że grill się rozkręci i będzie fajna atmosfera to zostaniemy dłużej.
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 co do Kielc to spoko, bierzemy Cytrnę i lecimy w 8 osób Jeśli deklarujecie zrzutkę na mandat i ktoś bierze na siebie punkty to nie ma problemu.
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Na razie na kieleckim są luźne propozycje, więc jeszcze nie wiadomo czy będzie grill. jak nie ma gryla to Królestwo nie przyjedzie!!
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 co do Kielc to spoko, bierzemy Cytrnę i lecimy w 8 osób Jeśli deklarujecie zrzutkę na mandat i ktoś bierze na siebie punkty to nie ma problemu. ja mam już jeden punkt więc nie mogę ;/ dziś wysłałem 2-gą ratę za mandat 1,01 PLN
Rekomendowane odpowiedzi