tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witojcie, ale się dziś wyspałem. :> mcm, dziś jadę się zapisać i poproszę o 8 czerwca. Miłego dnia dzieci.
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witojcie, ale się dziś wyspałem. :> mcm, dziś jadę się zapisać i poproszę o 8 czerwca. Miłego dnia dzieci. :bicz: :bicz3: :bicz3: :drunk: :banan1: :banan3:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ale wam fajnie też chcę do Radomia (nie sądziłem że kiedyś to powiem)
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ale wam fajnie też chcę do Radomia (nie sądziłem że kiedyś to powiem) Wiesz co, jak przez pół roku mieszkałem w Wawie to mi się to niby podobało, ale pod koniec to już chciałem do Radomia - na stare śmieci. Ja to chyba jednak tradycjonalista jestem. :>
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ale wam fajnie też chcę do Radomia (nie sądziłem że kiedyś to powiem) Wiesz co, jak przez pół roku mieszkałem w Wawie to mi się to niby podobało, ale pod koniec to już chciałem do Radomia - na stare śmieci. Ja to chyba jednak tradycjonalista jestem. :> ja tu już 3 lata siedzę ponad :gwizdanie: :gwizdanie: i jeszcze nigdy za Radomiem nie tęskniłem teraz to przez was!!
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 siemasz obiboku zaraz obiboku przytyrany byłem przy weekendzie :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 siemasz obiboku zaraz obiboku przytyrany byłem przy weekendzie :gwizdanie: ciekawe czy bardziej niż my
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 siemasz obiboku zaraz obiboku przytyrany byłem przy weekendzie :gwizdanie: ciekawe czy bardziej niż my tego nie wiem :gwizdanie: ale sobotę miałem ciekawa.. najpierw delikatny zapierdol przez cały dzień a później wyborowy wieczór zabójcze połączenie
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ta mi właśnie wstawili drzwi:O tylko jest jeden problem nie mają klamek :wallbash: hehe w sam raz jak do mnie przyjedziecie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 zaglądacie czasem do strefy śmiechu? co koleś tam filmik wrzucił ale nie ze śmichu.. http://www.joemonster.org/filmy/16667/Dlaczego_nie_powinno_sie_dotykac_przewodow_trakcji tylko od razu mowie, ostry to mało powiedziane :gwizdanie: hehe w sam raz jak do mnie przyjedziecie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: weźmiemy klamki ze sobą
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nic mi się nie chce. Też bym chętnie dotknął przewodów trakcji..
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nic mi się nie chce. Też bym chętnie dotknął przewodów trakcji.. zapraszam
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 i co tam u Was dobrego słychać a Król i Królowa się przenieśli a tak to nic ciekawego
Madas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 no Królowa to wiem która Wasza a król to kto
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 no Królowa to wiem która Wasza a król to kto [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 14:22_________________________________________________oj podpadasz podpadasz kolego
Nosfer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Samozwańczy władca Fantazji _________________________________________________ Radomiaki - strzelamy się gdzieś pod Warszawą - ankieta z terminami wisi, frajda gwarantowana
Rekomendowane odpowiedzi