oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Samozwańczy władca Fantazji _________________________________________________ Radomiaki - strzelamy się gdzieś pod Warszawą - ankieta z terminami wisi, frajda gwarantowana a gdzie??
Nosfer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Podam kilka proponowanych miejscówek po zakończeniu ankiety z terminem
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Podam kilka proponowanych miejscówek po zakończeniu ankiety z terminem jak chrzanów to się piszę ;P
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 bo mnie bardzo przyjemnie :> :> :gwizdanie: Mnie się odechciewa dzisiejszego dnia. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dobrze jest, że ktoś ma dobrze. No i bardzo dobrze.
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dobrze jak nie za dobrze;) o 15 wylazłem z pracy 15.31 byłem w domu:) opierdoliłem coś i zabieram się za inżynierkę jak wkleje tu kod projektu to akurat będzie 600 strona:D
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja też idę opierdolić jakiegoś obiadzine i idę na rower. Może kogoś poznam...
Kaśka Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Sądziłam, że dzisiaj się pojawię i już będzie pińcet stron a tu nic się nie zmienia. Do roboty się weźcie, a nie udajecie, że pracujecie, albo, że niby przeprowadzki są ważniejsze
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 uważaj na burzę Dziś tylko 14 km. Straszyło deszczem i wolałem nie jeździć daleko.
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 uważaj na burzę Dziś tylko 14 km. Straszyło deszczem i wolałem nie jeździć daleko. ja nareszcie wrócę wcześniej do domu bo juz w środę i sobie polatam rowerkiem trochę wreszcie
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Sądziłam, że dzisiaj się pojawię i już będzie pińcet stron a tu nic się nie zmienia. Do roboty się weźcie, a nie udajecie, że pracujecie, albo, że niby przeprowadzki są ważniejsze ja udaje że piszę pracę inż ;P
mcm Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 witam wieczorkiem zakończyłem właśnie 3 dzień wesela, teraz kompu kompu jak mawia mój synek, piweczko w rękę i siadam z wami może wreszcie zrobimy tę 500tkę
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 witam wieczorkiem zakończyłem właśnie 3 dzień wesela, teraz kompu kompu jak mawia mój synek, piweczko w rękę i siadam z wami może wreszcie zrobimy tę 500tkę przydało by sie w końcu :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 20:43_________________________________________________ni ma nikogo.. spdam zrobie format c i sie pojawie :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dzisiaj to i ja z wami walnę piwko, bo cały dzień mam spięte mięśnie. [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 21:10_________________________________________________A czemu tu nikogo nie ma?? :>
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ale to szybko, bo ja już kończę browar. :>
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 a ten net na tym BC to mi działa że mozna wyjść z siebie, jak na modemie, albo gorzej, 5 minut chyba mi stronę odświeża No to Ty się ciesz, że nas tak mało, bo inaczej być się nie wyrabiała z umieszczaniem postów.
Rekomendowane odpowiedzi