oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ozix, ale mieliśmy rozmawiać a nie testować :gwizdanie: poza tym qrde, o ,,meskich d*pach" , a nie o ,,pupie króla" bo o pupie króla tak publicznie to nawet nie przystoi :gwizdanie: to jak wygląda Twoja idealna pupa ??
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ehhhh to i ja zaraz będę szedł tylko jak się zamkną drzwi w łazience to prędko nie wyjdę
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Czego się spodziewać z poniedziałku.. :gwizdanie: samych niespodzianek od rana :gwizdanie: i kreatywności :gwizdanie: :kwiatek: takicz?? czy takich :banan1:
Gość Michał Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ehhhh to i ja zaraz będę szedł tylko jak się zamkną drzwi w łazience to prędko nie wyjdę a co ja mam powiedzieć - siedzę w szlafroku i polarku przy otwartym oknie- jak zamknę tracę zasięg L sie popukał w głowę i poszedł spać jak mnie zobaczył hehehe...w szlafroku powiadasz... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 mrr super Jak by nie ten szlafrok to bym Ci powiedział żebyś sobie kupiła PLAY-a ;> lepszy zasięg :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Myślę że jakby zdjęła ten szlafrok to zasięg zdecydowanie by się poprawił :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Myślę że jakby zdjęła ten szlafrok to zasięg zdecydowanie by się poprawił :gwizdanie: popieram ciało robi dobrze za antene ;D[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 23:31_________________________________________________brb
Gość Michał Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dobra...za 10 min jestem :polew: zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zobaczysz jak zdejmiesz..
Gość Michał Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Za 6 jestem oby :polew: :polew: spoko Ł już śpi :polew: :polew: obudzimy go BRY NOC
mcm Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 ok dzieciaczki żonka mnie skusiła , a teraz jestem zmęczony i idę spać ...
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 ale wam fajnie zazdroszczę!! Wszystko przed Tobą Oziu. W sumie ja też jeszcze nie mam żonki.
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Do TEGO żona nie jest akurat potrzebna, chyba że cudza :polew: Ale to chodzi o pewien komfort - że można w każdej chwili. Bryniu, zaraz jadę do Ciebie, się znaczy do Pionek.
Gość Michał Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Bryniu, zaraz jadę do Ciebie, się znaczy do Pionek. nie obudziłem się jeszcze, taki temat zaczęliście ze zrozumiałem że jedziesz do Bryni na Wogóle to BRY witaj Bryniu
Gość Michał Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Michał no co Ty, w godzinach pracy nie da rady, potem w pracy zerowa koncentracja :polew: A tam nie da rady..jak się chce to sie da
Rekomendowane odpowiedzi