oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 OZIX KONIC TEMATU !!!!!!! wracam do pracy :tongue4: przeciez, jak to ktoś naormalny zacznie czytac, to zejdzie z wrażenia :polew: oj cicho przecież nikt obcy tu nie wchodzi :gwizdanie: :gwizdanie: a ja jakoś mam dziś fantazję ;P ale nie podziele się nią z wami ;d czesc sexomaniacy [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 09:30_________________________________________________506 moja ![br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 09:30_________________________________________________Brynia ciągle jestem pod Tobą :gwizdanie: :gwizdanie: to znak
wuju Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 widze ze sie ładnie z rana bawicie temat tez odpowiedni
wuju Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wuju coś Ty sie dzisiaj zerwał bladym świtem 9;30 dopiero :gwizdanie: pragnienie mnie obudziło
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wuju coś Ty sie dzisiaj zerwał bladym świtem 9;30 dopiero :gwizdanie: pragnienie mnie obudziło no to opowiadaj o tym pragnieniu ?? kobiety czy chłopa się zachciało :DD?? na razie to sie Ozix bawi,......moim kosztem wuju coś Ty sie dzisiaj zerwał bladym świtem 9;30 dopiero :gwizdanie: ja co najwyżej mogę żyć Twoim kosztem sponsorko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wuju coś Ty sie dzisiaj zerwał bladym świtem 9;30 dopiero :gwizdanie: pragnienie mnie obudziło Pamietaj wuju, tu my jestesmy Sprite a Ty jestes pragnienie siemasz odzim
wuju Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wuju coś Ty sie dzisiaj zerwał bladym świtem 9;30 dopiero :gwizdanie: pragnienie mnie obudziło no to opowiadaj o tym pragnieniu ?? kobiety czy chłopa się zachciało :DD?? wody kobiety to zawsze nawet mówić nie musze chłopa jeszcze nigdy :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 09:40_________________________________________________ Pamietaj wuju, tu my jestesmy Sprite a Ty jestes pragnienie będę pamiętał
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ładnie z rana pociskacie. Widzę, że ma się ku 6 0 0 do końca 06.2009.
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ładnie z rana pociskacie. Widzę, że ma się ku 6 0 0 do końca 06.2009. chyba że pojadę na wakacje Tomaszu jak tam wczorajszy wypad z A ?
wuju Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ładnie z rana pociskacie. Widzę, że ma się ku 6 0 0 do końca 06.2009. podejrzewam ze 700 będzie.. tylko niech król i królowa sie przeprowadzi :gwizdanie: ze 2-3 razy sen nocy letniej i będzie o ktorej dziś mini spot w radomiu? będę wracał do kozienic po poludni
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ładnie z rana pociskacie. Widzę, że ma się ku 6 0 0 do końca 06.2009. Marne szanse....
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ładnie z rana pociskacie. Widzę, że ma się ku 6 0 0 do końca 06.2009. Marne szanse.... jak sie bedziecie wieczorami opierdzielać, to marne to ja w polarze na balkonie siedzię a Wy sie opitalacie ..."to ja tu w polu, wilki jakies"
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tomaszu jak tam wczorajszy wypad z A ? Widzieliśmy się raptem jedną godzinę i byliśmy w bardzo romantycznym miejscu - na zakupach.
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tomaszu jak tam wczorajszy wypad z A ? Widzieliśmy się raptem jedną godzinę i byliśmy w bardzo romantycznym miejscu - na zakupach. oZio dobrze o tym wie...On wie o was wszystko....
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tomaszu jak tam wczorajszy wypad z A ? Widzieliśmy się raptem jedną godzinę i byliśmy w bardzo romantycznym miejscu - na zakupach. oZio dobrze o tym wie...On wie o was wszystko.... ostatnio się załamałem jak łatwo namierzyć kogoś z wykorzystaniem google
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 oZio dobrze o tym wie...On wie o was wszystko.... On śledzi nas kamerami w markecie.
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 oZio dobrze o tym wie...On wie o was wszystko.... On śledzi nas kamerami w markecie. ja myslę ze On jakies czipy wszczepia... :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:19_________________________________________________Ohoho, dopadł mnie mały głód....
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 507 :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:21_________________________________________________ oZio dobrze o tym wie...On wie o was wszystko.... On śledzi nas kamerami w markecie. ja myslę ze On jakies czipy wszczepia... :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:19_________________________________________________Ohoho, dopadł mnie mały głód.... nom [; namierzam was Michał zostaw go!!
Rekomendowane odpowiedzi