Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też od razu pomyślałem, że to może być Ozia sprawka, ale z drugiej strony mcm byś tym tak chyba nie chwalił. :D

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

n

:siema:

gardło mnie boli ;(

nie wiem jak wy ale ja o czymś pomyślałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie no...nastepny :polew:

Opublikowano

łykam różne badziewie i nic nie przechodzi, do tego jeszcze przygłuchłem bo wczoraj ubijałem ziemię ubijarką w dieslu i j**ana jest taka głośna że mi jeszcze dziś w uszach dzwoni[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:57_________________________________________________

Też od razu pomyślałem, że to może być Ozia sprawka, ale z drugiej strony mcm byś tym tak chyba nie chwalił. :D

jeśli o to chodzi to ani z oZiEm ani z Pinkim się nie widziałem :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Pinki jest wszedzie... :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:59_________________________________________________509 moje... :naughty:

Opublikowano

łykam różne badziewie i nic nie przechodzi, do tego jeszcze przygłuchłem bo wczoraj ubijałem ziemię ubijarką w dieslu i j**ana jest taka głośna że mi jeszcze dziś w uszach dzwoni[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:57_________________________________________________

jeśli o to chodzi to ani z oZiEm ani z Pinkim się nie widziałem :polew: :polew: :polew:

nie ma to jak dobry kamuflaż :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: o ja pitolę !! płaczę w pracy!!!

MCM jest jeden lek na wszystkie utrapienia :gwizdanie: :gwizdanie: jak w piosence :D

Dobry sex

Ludzie są ospali albo zatroskani

Ludzie są przejęci, zaaferowani

Tracą czas i mówią (mi), że nie mają sił

Ludzie są nieśmiali i zestresowani.

Mmmm Jest taki jeden lek na wszystkie utrapienia

Takie lekarstwo, co od razu wszystko zmienia:

Dobry seks, niebanalny - ale zawsze z głową, jeden lek:

Dobry seks, naturalny - złączy was ze sobą

Mówię wam: Seks - dobry lek... Yeah! Wow, yea!

Ludzie chcą, by wszystko przychodziło łatwo

Mówię wam: jest łatwo, kiedy zgaśnie światło

Mmmm Jest taki jeden lek na wszystkie utrapienia

Takie lekarstwo, co od razu wszystko zmienia:

Dobry seks, niebanalny - ale zawsze z głową, jeden lek

Dobry seks, naturalny - złączy was ze sobą, jeden lek x 2

Tak już jest - znajdujemy siebie, chociaż wkoło noc

Jeden gest - co za podniecenie! Czuję w sobie tę moc!

Czuję tę moc... Czuję w sobie moc...

Dobry seks, naturalny - złączy was ze sobą, jeden lek!

Dobry seks, naturalny - złączy was ze sobą, dobry seks![br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:00_________________________________________________

Pinki jest wszedzie... :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:59_________________________________________________509 moje... :naughty:

wszedłeś mi w wypowiedź !! ściągaj porty!!
Opublikowano

wszedzie... :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:59_________________________________________________509 moje... :naughty:

jestem przygotowany...już sciagniete :polew:

Opublikowano

wszedzie... :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:59_________________________________________________509 moje... :naughty:

jestem przygotowany...już sciagniete :polew:

:banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: yes!yes!! yes!! yes!!
Opublikowano

ciekawe czy oziu z pinkim wydolą tyle maja teraz sex roboty naobiecywali i teraz trza wykonać :>

Opublikowano

oZio wymiatasz- najaktywniejsi dziś:

oZiX 27

Michał 26

Brynia 15

Cuber 13

Wihajster 12

Aydaho 11

tomaszu 9

slaweq 8

jarko 8

chudineze

Opublikowano

oziu jebnie na zawał przy tej robocie :polew:

a pinki z różowego stanie się czerwony :polew:

Opublikowano

ciekawe czy oziu z pinkim wydolą tyle maja teraz sex roboty naobiecywali i teraz trza wykonać :>

Beda robić po godzinach :polew:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:08_________________________________________________

buuuhahahaha :polew:

Opublikowano

nie pinki dostanie niebieską pigułkę :P i dawaj dalej :>[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:08_________________________________________________

spoko Twoja głowa jeszcze sobie z Tobą poradzimy :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

A tutaj jestem pod Brynią :decayed::naughty:

10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu

oZiX 29

Michał 28

Brynia 15

Cuber 14

Wihajster 12

Aydaho 11

tomaszu 9

slaweq 9

jarko 8

chudineze 7

Wihajster 174

oZiX 146

ykk 137

Madas 115

Brynia 113

Michał 103

jarko 95

antonio 94

nike21 87

domjenick 73

Opublikowano

A tutaj jestem pod Brynią :decayed::naughty:

10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu

oZiX 29

Michał 28

Brynia 15

Cuber 14

Wihajster 12

Aydaho 11

tomaszu 9

slaweq 9

jarko 8

chudineze 7

Wihajster 174

oZiX 146

ykk 137

Madas 115

Brynia 113

Michał 103

jarko 95

antonio 94

nike21 87

domjenick 73

chyba nad a ja nad wami wszystkimi :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:12_________________________________________________no chyba że patrzymy od końca to jestem pod wami wszystkimi :D ja was a nikt mnie :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

chciałbyś być pod nami oZiU :>[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:18_________________________________________________zostało ci jeszcze 7 dni :wink4:

Opublikowano

a Brynia zawsze chce górować :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:20_________________________________________________widać lubi na jeźdźca :decayed::naughty:

Opublikowano

a Brynia zawsze chce górować :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:20_________________________________________________widać lubi na jeźdźca :decayed::naughty:

i szczyto* na szczytach :P

chciałbyś być pod nami oZiU :>[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:18_________________________________________________zostało ci jeszcze 7 dni :wink4:

do czego :?: ??
Opublikowano

do różu jeśli chcesz :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:22_________________________________________________510 moja :>

Opublikowano

do różu jeśli chcesz :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 11:22_________________________________________________510 moja :>

a to jest coś o czym nie wiem :PP?? głosowali o mnei czy jak??