tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje?
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? grzebalcem (kobiecym) jest :polew:
odzim Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 A czym się Twój ojciec zajmuje? to nie wiesz , grzebie tam i tu :polew:
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? grzebalcem jest :polew: no i masz wpier papier :gwizdanie: :gwizdanie: :banan1: :banan1: :sexinbed: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:42_________________________________________________ ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? widać pijany byłeś na ostatnim piciu piątkowym wspólnym :polew:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Się znaczy ginekolog? No to się nie dziw, że nie znam Twojego ojca.
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? grzebalcem (kobiecym) jest :polew: i to wszystko tlumaczy... :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 sory oZiU nie mogłem sie powstrzymać
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Się znaczy ginekolog? No to się nie dziw, że nie znam Twojego ojca. kurdę a widziałem Cię kiedyś u niego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________ sory oZiU nie mogłem sie powstrzymać spoko zrobisz lo i będzie zgoda [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________ ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? grzebalcem (kobiecym) jest :polew: i to wszystko tlumaczy... :gwizdanie: :gwizdanie: i możesz się czuć bezpieczna i spokojna :kox:
odzim Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 i to wszystko tlumaczy... :gwizdanie chlopak mial stycznosc od malego
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Się znaczy ginekolog? No to się nie dziw, że nie znam Twojego ojca. kurdę a widziałem Cię kiedyś u niego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________ sory oZiU nie mogłem sie powstrzymać spoko zrobisz lo i będzie zgoda [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________ ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? grzebalcem (kobiecym) jest :polew: i to wszystko tlumaczy... :gwizdanie: :gwizdanie: i możesz się czuć bezpieczna i spokojna :kox: znowu sobie oplulam monitor
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 kurdę a widziałem Cię kiedyś u niego Może czekałem na jakąś niunię.
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 i to wszystko tlumaczy... :gwizdanie chlopak mial stycznosc od malego a jak szkolony byłem odkąd zacząłem chodzić i mówić [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:45_________________________________________________ kurdę a widziałem Cię kiedyś u niego Może czekałem na jakąś niunię. no raczej bo pot cię zalewał ale niestety tym razem był ślepak :polew: Się znaczy ginekolog? No to się nie dziw, że nie znam Twojego ojca. kurdę a widziałem Cię kiedyś u niego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________ sory oZiU nie mogłem sie powstrzymać spoko zrobisz lo i będzie zgoda [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________ ale jesteś pierwszą osobą która skojarzyła po nazwisku brata a nie ojca :polew: A czym się Twój ojciec zajmuje? grzebalcem (kobiecym) jest :polew: i to wszystko tlumaczy... :gwizdanie: :gwizdanie: i możesz się czuć bezpieczna i spokojna :kox: znowu sobie oplulam monitor
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 OT Moja Ania po piątkowym spocie powiedziała, żebyśmy zmienili sobie miejsce, bo te beemki nam wiochę robią.
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 OT Moja Ania po piątkowym spocie powiedziała, żebyśmy zmienili sobie miejsce, bo te beemki nam wiochę robią. to była w piątek ?? :wallbash:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to była w piątek ?? :wallbash: Na chwilkę - tak przejazdem.
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dopra,pora na mnie dobrej nocy zycze Dzięki za odwiedziny. Przyjedź kiedyś na spota.
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dopra,pora na mnie dobrej nocy zycze Dzięki za odwiedziny. Przyjedź kiedyś na spota. przyjade
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 OT Moja Ania po piątkowym spocie powiedziała, żebyśmy zmienili sobie miejsce, bo te beemki nam wiochę robią. ale BMki wiochy narobią i pojadą ...
Rekomendowane odpowiedzi