wuju Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 sztary dziś przyszły światła diodowe ala nowe audi podświetlany tylni znaczek duże pluszowe kostki świecąca gałka zmiany biegów spojler tył ala szybcy i wściekli i świecące wentylki :kox: to będzie :kox: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:15_________________________________________________jak przyjedziesz na spot to stań pod OBI nie obok fregaty bo nasze będą marnie przy nim wyglądały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spacjalnie stane przy was co by lipy nei bylo i zeby bmw bylo żal zeby bmka było zal to musisz miec spoiler na klape z wbudowanymi kierunkami
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 sztary dziś przyszły światła diodowe ala nowe audi podświetlany tylni znaczek duże pluszowe kostki świecąca gałka zmiany biegów spojler tył ala szybcy i wściekli i świecące wentylki :kox: to będzie :kox: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:15_________________________________________________jak przyjedziesz na spot to stań pod OBI nie obok fregaty bo nasze będą marnie przy nim wyglądały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spacjalnie stane przy was co by lipy nei bylo i zeby bmw bylo żal zeby bmka było zal to musisz miec spoiler na klape z wbudowanymi kierunkami kierunków nie ma ale za to spojler będzie wystawa poza dach
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 kierunków nie ma ale za to spojler będzie wystawa poza dach to se ze 200 kucy musisz dodać żeby ten spojler miał sens :polew: :polew: :polew:
wuju Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no i dobrze wentylowane tarcze http://pokazywarka.pl/dobre_tarcze_hamulcowe/ :polew:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 kierunków nie ma ale za to spojler będzie wystawa poza dach to se ze 200 kucy musisz dodać żeby ten spojler miał sens :polew: :polew: :polew: e tam on się sam dostosuje do prędkości )) i się unosi jak w porsze!!A tak OT chyba dostanę kropę oszczegawczą [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:01_________________________________________________ no i dobrze wentylowane tarcze http://pokazywarka.pl/dobre_tarcze_hamulcowe/ :polew: za***iste!
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 A tak OT chyba dostanę kropę oszczegawczą za :?:
wuju Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 A tak OT chyba dostanę kropę oszczegawczą za na rodomskich :?:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wnetrze/b6_avf_nie_dziala_regulacja_odcinka_ledzwiowego-t81640.0.html[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:04_________________________________________________koleś ma zły dzień i mi smutno że na mnie krzyczy ;( ;( ;( Królowo zajmij się nim!!
wuju Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 napiął sie jak gacie w szpagacie ale to nie on (chyba) rozdaje kropki :>
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 napiął sie jak gacie w szpagacie ale to nie on (chyba) rozdaje kropki :> no;P ale może na mnie naskarżyć a ja nie umiem się bronić słowami :polew: :polew: DObra Pany co jeszcze mogę sobie zapodać żeby zrobić wiiejski tunyng??[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:11_________________________________________________ :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 na tym się bede wzorował tylko że róż [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:13_________________________________________________ płomienie takie ??
wuju Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 konkret wydech, podstawa :polew:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:15_________________________________________________no dobre ale jeszcze plakatówkami mógł bys rypnąć cos na drzwi [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:18_________________________________________________zawsze możesz parę koni dołożyć
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 kunie to same się rozmnożą myślałem żeby żyletką wydrapać w lakierze napis jakiś ale lypa nie mam żyletki ;(
wuju Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie zapomnij o dobrej ściemie :polew: no i progi + zderzaki w-line musisz miec
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 szybę taką już miałem to mi me... dowód zajebały :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dobry. Oziu, oddaj auto w moje ręce - zrobię Ci konkretny tjunik.
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dobry. Oziu, oddaj auto w moje ręce - zrobię Ci konkretny tjunik. e nie Tobie nie ufam Tobie co najwyżej mogę powierzyć jakiegoś członka RFS :gwizdanie: :gwizdanie: oczywista pod opiekę A Tjuninga sobie sam wyklykam na dniach
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 kontrola ... kurcze nikogo nie ma chyba
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 kontrola ... kurcze nikogo nie ma chyba tylko ja jestem;/ reszta się szwenda a ja staram sie uczyć ;(
Rekomendowane odpowiedzi