Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ooo jednak jest ktoś ... no właśnie jak nie u Was
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 kontrola ... kurcze nikogo nie ma chyba ty poznaniak, tu się nie kontroluje [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 20:49_________________________________________________ ooo jednak jest ktoś ... no właśnie jak nie u Was kulejemy ostatnio z postami ale nadrobimy
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ooo jednak jest ktoś ... no właśnie jak nie u Was no bo Król się uczy a Królowa odpoczywa :PP kontrola ... kurcze nikogo nie ma chyba ty poznaniak, tu się nie kontroluje [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 20:49_________________________________________________ ooo jednak jest ktoś ... no właśnie jak nie u Was kulejemy ostatnio z postami ale nadrobimy no Jak zostanę różowym przyjadę do Radomia szczelimy parę flaszek jak ostatnio to posty się posypią
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 no Jak zostanę różowym przyjadę do Radomia szczelimy parę flaszek jak ostatnio to posty się posypią składaj podanie oZiU
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no Jak zostanę różowym przyjadę do Radomia szczelimy parę flaszek jak ostatnio to posty się posypią składaj podanie oZiU jeszcze nie mogę ;P[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 20:57_________________________________________________Pany pisać raz dwa Madasowi co chcecie do żarcia i jakie rozmiary majtek nosicie bo inaczej Król się wkur...Do wyboru macie: Nr 1: zimna porcja ( pieczywo, masło, wędliny, warzywa, sery) + pierogi ruskie, z kapustą i grzybami, z mięsem Nr 2: zimna porcja ( pieczywo, masło, wędliny, warzywa, sery) + gołąbki w sosie pomidorowym Nr 3: zimna porcja ( pieczywo, masło, wędliny, warzywa, sery) + krokiety RAZ RAZ!!
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jestem i ja ale na 30 minut muszę Ł kompa oddać ;( ciężki dzien dzisiaj miałam :gwizdanie: opowiadaj co się wydarzyło lub kogo tra bić
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jestem i ja ale na 30 minut muszę Ł kompa oddać ;( ciężki dzien dzisiaj miałam :gwizdanie: zrelaksujesz się tutaj ...tyle dobrze
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jestem i ja ale na 30 minut muszę Ł kompa oddać ;( ciężki dzien dzisiaj miałam :gwizdanie: opowiadaj co się wydarzyło lub kogo tra bić jestem i ja ale na 30 minut muszę Ł kompa oddać ;( ciężki dzien dzisiaj miałam :gwizdanie: zrelaksujesz się tutaj ...tyle dobrze a co oferujesz w ramach swojego relaksu??
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zrelaksujesz się tutaj ...tyle dobrze a co oferujesz w ramach swojego relaksu?? czytanie i przebywanie na forum wśród nas :kox:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zrelaksujesz się tutaj ...tyle dobrze a co oferujesz w ramach swojego relaksu?? czytanie i przebywanie na forum wśród nas :kox: no to masz moje błogosławieństwo :gwizdanie: :gwizdanie: :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 21:50_________________________________________________21:50 ekypa się zbiera ;P
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Wieczór wieczór. Jak w robocie?
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Wieczór wieczór. u mnie jeszcze świeci słońce więc dzień dzień
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Oziek, jak Ty chcesz tjunikować swoją gablotę to musisz takie cuś se wystrugać:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Oziek, jak Ty chcesz tjunikować swoją gablotę to musisz takie cuś se wystrugać: za***iste !! Zamówię u Ciebie
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 _________________________________________________21:50 ekypa się zbiera ;P niestety nie na dlugo, rano do pracy
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 za***iste !! Zamówię u Ciebie Spróbujemy coś wyrezać.
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no relax mi się przyda w pracy masa roboty, a potem jeszcze wyczerpujące spotkanie no to do męża hyc hyc _________________________________________________21:50 ekypa się zbiera ;P niestety nie na dlugo, rano do pracy jak każdy:P Wprawiaj się my tu siedzimy do rana i od rana pracujemy;P za***iste !! Zamówię u Ciebie Spróbujemy coś wyrezać. i będziemy sprzedawać jako gadzet klubowy limited adyszon [;[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 21:57_________________________________________________ _________________________________________________21:50 ekypa się zbiera ;P niestety nie na dlugo, rano do pracy nie narzekaj, ja codziennie wstaję o 6 rano :> phi ja też a chodzę spać po 1;P
Rekomendowane odpowiedzi