Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 hejka wieczorem pijemy coś? Ja już pije, zaprawiam sie przed jutrem :> jak stoicie z jutrzejszym spotem, kto bedzie??? ja najprawdopodobniej podjade,,. Ja, niestety nie tym razem :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kaśka, ja też :kox: :kox: czekam na jutrzejszy wieczór :kox: :kox: Z Kasią W się dzisiaj widziałam :> :> :> :> :> w związku z powyższym mnie na spocie nie bedzie, jak przyjedzie ktoś nowy to mu o mnie opowiedzcie :evil: Wiesz, że najpierw przyjeżdżasz do mnie, a dopiero na 21szą do Kaśki jedziemy we dwie? Nie chcę tam sama włazić, bo nie mam pojęcia co mnie czeka. Nikt mi nie chce powiedzieć. ;(
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Panie :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: ja piję piwko marki Lech(dziękuje sponsorowi za dostarczenie wspaniałego piwa do pracy i pisania na forum) i pisze dokumentacje do projektu właśnie się biorę za diagram przypadków użycia
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 qzwa a ja słyszałam że do Kaśki W na 19-stę szukam najkrótrzej kiecki w szafie na jutro :kox: :kox: idź w bokserkach
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 qzwa a ja słyszałam że do Kaśki W na 19-stę szukam najkrótrzej kiecki w szafie na jutro :kox: :kox: idę w jeansach, pier**le, bo się boję jak nie wie co mnie czeka. NIE ZOSTAWIAJ MNIE SAMEJ POJEDZMY RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 21:13_________________________________________________ witaj Królu Ozixie :> :> :> :> :>[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 21:10_________________________________________________ qzwa a ja słyszałam że do Kaśki W na 19-stę szukam najkrótrzej kiecki w szafie na jutro :kox: :kox: idź w bokserkach chyba w stringach :polew: :polew: do mnie możesz nawet bezzzz[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 21:13_________________________________________________ qzwa a ja słyszałam że do Kaśki W na 19-stę szukam najkrótrzej kiecki w szafie na jutro :kox: :kox: idę w jeansach, pier***e, bo się boję jak nie wie co mnie czeka. NIE ZOSTAWIAJ MNIE SAMEJ POJEDZMY RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mogę z Tobą jechać juz mam sukienkę nawet tylko nie wiem czy nogi depilować
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kaśka nie ma pocji, krótka kiecka i szpilki z kokardką To nie jest wyjście z facetami tylko z laskami. Krótką kieckę na letni zlot sobie zostawię, ale buty z kokardkami mogą być [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 21:18_________________________________________________ Ozix, fajna bielizna musi być, bo 1- w fajnej bielixnie się wyglada lepiej nię bez 2- jest co zdejmować ..................już to kiedyś gdzieś pisałam :gwizdanie: Damn right
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ozix, fajna bielizna musi być, bo 1- w fajnej bielixnie się wyglada lepiej nię bez 2- jest co zdejmować ..................już to kiedyś gdzieś pisałam :gwizdanie: Kaśka nie ma opocji, krótka kiecka i szpilki z kokardką Brynia ale ja mam fajną wyobraźnie zdolności praktyczne i manualne i praktyczne umiejętności w rękach (wiadomo po kim) Brynia to przyszły łeekend zaklepujesz na picie ze mną Zresztą wszyscy TAK MAJĄ UCZYNIĆ
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kaśka spoko, facetów też się zorganizuje :gwizdanie: tylko cudzych :polew: :polew: jak coś numer znasz tylko daj znać wcześniej to nie będę pił :gwizdanie: :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ozix, fajna bielizna musi być, bo 1- w fajnej bielixnie się wyglada lepiej nię bez 2- jest co zdejmować ..................już to kiedyś gdzieś pisałam :gwizdanie: Kaśka nie ma opocji, krótka kiecka i szpilki z kokardką Brynia ale ja mam fajną wyobraźnie zdolności praktyczne i manualne i praktyczne umiejętności w rękach (wiadomo po kim) Brynia to przyszły łeekend zaklepujesz na picie ze mną Zresztą wszyscy TAK MAJĄ UCZYNIĆ Mogę się z Tobą założyć o Twoje Audi, że Bryńki nie będzie, jeśli to sobota. Wchodzisz w to? :naughty: :naughty:
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ozix, fajna bielizna musi być, bo 1- w fajnej bielixnie się wyglada lepiej nię bez 2- jest co zdejmować ..................już to kiedyś gdzieś pisałam :gwizdanie: Kaśka nie ma opocji, krótka kiecka i szpilki z kokardką Brynia ale ja mam fajną wyobraźnie zdolności praktyczne i manualne i praktyczne umiejętności w rękach (wiadomo po kim) Brynia to przyszły łeekend zaklepujesz na picie ze mną Zresztą wszyscy TAK MAJĄ UCZYNIĆ Mogę się z Tobą założyć o Twoje Audi, że Bryńki nie będzie, jeśli to sobota. Wchodzisz w to? :naughty: :naughty: czyli Twój ślub będzie czyli lipa![br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 21:23_________________________________________________może być piątek :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ozix w przyszłym tygodniu, to ja na weselu jestem :gwizdanie: no trudno to RFS jedzie z Tobą :gwizdanie: za Królową jak przypadła na wiernych :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ozix, jak coś to zatńczysz nam jutro ,,na stole" będziemy dzwonić :evil: :evil: no tylko uprasuje swój skafander Tobie mogę i pod stołem zatańczyć
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ozix, jak coś to zatńczysz nam jutro ,,na stole" będziemy dzwonić :evil: :evil: no tylko uprasuje swój skafander Tobie mogę i pod stołem zatańczyć hyyyyyyyyyy brzmi obiecująco Kaśka wchodzi w etap ,,matki, żony i ..............kochanki" ten ostatni jest najbardziej :kox: :kox: :kox: :kox: aż by się chciało spytać kto jest Twoim kochankiem :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie ma znaczenia kto, ważne że jest zarąbisty................. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: taki mniam.......mniam........mniam......... :slina: :slina: a dziękuje dziękuje za komplement
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie ma znaczenia kto, ważne że jest zarąbisty................. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: taki mniam.......mniam........mniam......... :slina: :slina: a dziękuje dziękuje za komplement a prosz bardzo :wink4: :gwizdanie: lobię jak mi komplementy szczelasz jak pije Czuję się dowartościowany
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 to tak jak ja , jak mniw witasz kwiatami :> :> :> :> :> na żywo też będę JAk obiecasz że nie ucierpie ani psychicznie ani fizycznie przez to :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 22:38_________________________________________________ heloł heloł :> siema ziom coś załatwiłeś w mojej sprawie??
mcm Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 siema ziom coś załatwiłeś w mojej sprawie?? tak...jutro będziesz różowy [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 22:40_________________________________________________ heloł heloł :> siemka trzecie piwo piję :gwizdanie: dołączysz sie :> ja jestem już po 0,7 z teściem więc pifka już nie dam rady
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 heloł heloł :> siemka trzecie piwo piję :gwizdanie: dołączysz sie :> kurdę to ja dopiero trzecie kończę ;( Mcm Bankowo?? bo jak mnie kręcisz to ubiję jak komara!![br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 22:45_________________________________________________ to dobrze, na trzeżwo świat jest taki nieciekawy :polew: :polew: i jest tyle nieładnych kobiet :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi