kudalty66 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 http://kudlatyrob.mybrute.com zabijacz czasu, pozdrawiam i do jutra
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 z kim by tu się wpasować, albo z Brynią i Ukciem albo z oZiEm i Pinkim cięzki wybór :polew: :polew: albo ze wszystkimi :polew:
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 z kim by tu się wpasować, albo z Brynią i Ukciem albo z oZiEm i Pinkim cięzki wybór :polew: :polew: albo ze wszystkimi :polew: a Ty juz tu za mna przylazłes
mcm Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 z kim by tu się wpasować, albo z Brynią i Ukciem albo z oZiEm i Pinkim cięzki wybór :polew: :polew: albo ze wszystkimi :polew: a Ty juz tu za mna przylazłes on za oZiEm tęskni
Gość Adrian Matracki Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Nie tylko ty masz dylemat do kogo się wkręcić A kto chrapie ? mcm chrapiesz ?
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 ;P mcm tylko traci przytomność po piciu ;D[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 07:03_________________________________________________Brynia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :thumbup: :drool: :drool: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose: WITAJ!! :notworthy: :notworthy:
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Bry Dzień ztymi pokojami to ja proponuję cały RFS wrzucić razem do pokoju a Ł się gdzies wygna :polew: [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 07:28_________________________________________________Cześc Królu Kochany :> Ł damy do A [; niech maja coś z wyjazdu :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 witoj i opowiadoj co Cię tu waćpanie sprowadza??
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a normalnie przywitać sie chciałem a piwo przyniosłeś ??
Madas Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a normalnie przywitać sie chciałem a piwo przyniosłeś ?? nie nosze przy sobie piwa :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a normalnie przywitać sie chciałem a piwo przyniosłeś ?? nie nosze przy sobie piwa :gwizdanie: ło to błąd błąd błąd :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witojcie. Do tego Wałbrzycha znowu się przyczłapałem, ale tym razem inną drogą - na Katowice i do autostrady A4 - tym sposobem ominąłem korasy we Wrocławiu. Droga dłuższa o ~90 km, ale warto - jedzie się bezstresowo i chyba czasowo krócej. Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno, bo i tak nie będę spał w swoim pokoju, a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka.
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno... a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. czytałeś oZiU :?: :>
wuju Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno, bo i tak nie będę spał w swoim pokoju, a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. to tak jak by sie zgodził na pokój z pinkim i królem
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno... a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. czytałeś oZiU :?: :> Tomaszu ma u mnie rabacik tfu to znaczy nietykalność i zawieszenie broni na czas trwania spotkań AA zresztą on jest klubowiczem a ja będę zainteresowany świeżym mięchem z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Co do pokoi na zlocie - mnie jest wszystko jedno... a w najlepszym wypadku po prostu nie będę niczego pamiętał, więc mnie to rybka. czytałeś oZiU :?: :> Tomaszu ma u mnie rabacik tfu to znaczy nietykalność i zawieszenie broni na czas trwania spotkań AA zresztą on jest klubowiczem a ja będę zainteresowany świeżym mięchem z małym przebiegiem :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: rozjeoałeś mnie na maxa
Rekomendowane odpowiedzi