Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 puk puk, dobry wieczor witaj kolego klubowiczu
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 puk puk, dobry wieczor witaj kolego klubowiczu siemka, niebawem zrobimy temat spoty radomsko-poznańskie :> :> :> kluby regionakle największych ,,poetów" no to zakladac bedzie kolejny watek do pisania poezji :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale na którym regionie [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:27_________________________________________________ widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek witamy serdecznie na spotach Radomskich
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale na którym regionie [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:27_________________________________________________ widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek witamy serdecznie na spotach Radomskich :polew: :polew: Nie tamten temat jakbyśmy założyli to byśmy warszawę w tydzień przegonili :polew:
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale na którym regionie jak to na jakim? wiadomix ze na ogolnopolskim
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek no mam nadzieję że się pojawi :gwizdanie: a za nim nie trafisz debil podobno straszny
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek no mam nadzieję że się pojawi :gwizdanie: a za nim nie trafisz debil podobno straszny tez tak slyszalem
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Brynia wkręcać hak w zderzak na piątek ?? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:33_________________________________________________ widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek no mam nadzieję że się pojawi :gwizdanie: a za nim nie trafisz debil podobno straszny jak debil to dobrze, może się z wariatka dogada raczej będzie się czuł jak u siebie :polew:
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale na którym regionie jak to na jakim? wiadomix ze na ogolnopolskim taaaa trzeba nowy region wprowadzić wówczas
mcm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 widze w podwieszeniu że jakiegoś gościa macie w piątek no mam nadzieję że się pojawi :gwizdanie: a za nim nie trafisz debil podobno straszny to dobrze trafi ...
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale na którym regionie jak to na jakim? wiadomix ze na ogolnopolskim taaaa trzeba nowy region wprowadzić wówczas srodkowo-polski
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale na którym regionie jak to na jakim? wiadomix ze na ogolnopolskim taaaa trzeba nowy region wprowadzić wówczas srodkowo-polski my środkowo-polscy dla was to jakiś pograniczny :polew:
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ozix, zakładaj :polew: :polew: Kuredu ma lepsze wtyki u Prezia :gwizdanie:
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ozix, zakładaj :polew: :polew: Kuredu ma lepsze wtyki u Prezia :gwizdanie: ale Ozix jest królem i ma przyjaciela
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ozix, zakładaj :polew: :polew: Kuredu ma lepsze wtyki u Prezia :gwizdanie: ja tam mam jedną wtykę :gwizdanie: :gwizdanie: a czy pasuje do prezesa to się okaże :gwizdanie: :gwizdanie:Brynia zakładam !![br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:44_________________________________________________ Ozix, zakładaj :polew: :polew: Kuredu ma lepsze wtyki u Prezia :gwizdanie: ale Ozix jest królem i ma przyjaciela przyjaciel wejdzie wszędzie :polew:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:44_________________________________________________ok dzieciaki idę wiecie gdzie i do kogo i po co :evil: życzcie mi owocnej nocy :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi