Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomaszu mnie też to czeka, nie wiem jak sobie poradzę jak przyjedzie zainteresowany i będzie kupował auto ;( ;( ;(

Będziemy Cię wspierać. :wink4:

Masz dla mnie jakieś info??

Ozio, Ty kupiłeś już felgi? Podobno coś fajnego jest do kupienia do B6 i z oponami. :naughty:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Jak to po co bryni kluczyki.... jak ją ciśnienie złapie to pojedzie w nocy do gościa co ją kupi pojezdzi sobie i odstawi :decayed:

Opublikowano

Tomaszu mnie też to czeka, nie wiem jak sobie poradzę jak przyjedzie zainteresowany i będzie kupował auto ;( ;( ;(

Będziemy Cię wspierać. :wink4:

Masz dla mnie jakieś info??

Ozio, Ty kupiłeś już felgi? Podobno coś fajnego jest do kupienia do B6 i z oponami. :naughty:

nei ciągle mam od b5... a co jest do kupienia?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:04_________________________________________________

Jak to po co bryni kluczyki.... jak ją ciśnienie złapie to pojedzie w nocy do gościa co ją kupi pojezdzi sobie i odstawi :decayed:

chodziło o kajdanki... :fool: :doh1: :doh1:
Opublikowano

Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie:

na technicznym powiadasz :gwizdanie:

bana jak bana ale ostrzeżenie jutro na spocie dostanie :evil:

Tomaszu jutro :notworthy: dziś miałam straszny zapierdol :rolleyes:

to nie wymówka... to co z tymi kajdankami ?? :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

nei ciągle mam od b5... a co jest do kupienia?? :gwizdanie:

Dokładnie nie wiem, ale się dowiem i może zorganizuję jakieś zdjęcia. :wink4:

Opublikowano

nei ciągle mam od b5... a co jest do kupienia?? :gwizdanie:

Dokładnie nie wiem, ale się dowiem i może zorganizuję jakieś zdjęcia. :wink4:

ale Ty mondzioł jesteś :P PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto
Opublikowano

Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie:

taa...chyba banana :tongue4:

Opublikowano

taa...chyba banana :tongue4:

chyba bananem :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

albo PINKIM

Opublikowano

gallery-57790814-500x500.jpg

czymaj Królowo żeby wieczór był milszy :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:13_________________________________________________

albo PINKIM

to Ty chyba chciałbyś go naprawdę poczuć ... ciągle tylko pinki i pinki daj mu pożyć :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________gallery-11296419-500x500.jpg a tak Król robił naleśniki w 1 mieszkaniu w wawie ;P[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________buahahahha trafiłem na zdjęcie oZiX lekarz :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto

Skąd ja k**wa mam wiedzieć czy ty kupiłeś felgi czy nie, skoro na spoty nie przyjeżdżasz. :punish:

Opublikowano

a skąd ty oZiU masz obrączkę na palcu :?: :mysli:

Opublikowano

PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto

Skąd ja kurfa mam wiedzieć czy ty kupiłeś felgi czy nie, skoro na spoty nie przyjeżdżasz. :punish:

bo z 5 razy Ci już mówiłem ??[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________

a skąd ty masz obrączkę na palcu :?: :mysli:

+ za spostrzegawczość :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________gallery-11295969-500x500.jpg motylek na moim starym aucie :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Adrian Matracki
Opublikowano

a skąd ty oZiU masz obrączkę na palcu :?: :mysli:

Pożyczył od kolegi żeby laski sie do niego nie kleiły :decayed:
Opublikowano

ale mnogo nas

Opublikowano

oooo

gallery-20797627-500x500.jpg

gallery-20797624-500x500.jpg

a to mój piesecek 1 dnia u mnie :kox:

gallery-20797635-500x500.jpg

a to jak zobaczył pinkiego :gwizdanie: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:18_________________________________________________gallery-20797623-500x500.jpg

Opublikowano

jutro sie zapowiada jakis fajny spot

Opublikowano

gallery-20797621-500x500.jpg

gallery-20797647-500x500.jpg po 5 miesiącach :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________gallery-20797628-500x500.jpg

Opublikowano

fajniusi ten psina, tylko mu pinki zeby cos nie zrobil