tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomaszu mnie też to czeka, nie wiem jak sobie poradzę jak przyjedzie zainteresowany i będzie kupował auto ;( ;( ;( Będziemy Cię wspierać. Masz dla mnie jakieś info?? Ozio, Ty kupiłeś już felgi? Podobno coś fajnego jest do kupienia do B6 i z oponami.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jak to po co bryni kluczyki.... jak ją ciśnienie złapie to pojedzie w nocy do gościa co ją kupi pojezdzi sobie i odstawi
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomaszu mnie też to czeka, nie wiem jak sobie poradzę jak przyjedzie zainteresowany i będzie kupował auto ;( ;( ;( Będziemy Cię wspierać. Masz dla mnie jakieś info?? Ozio, Ty kupiłeś już felgi? Podobno coś fajnego jest do kupienia do B6 i z oponami. nei ciągle mam od b5... a co jest do kupienia?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:04_________________________________________________ Jak to po co bryni kluczyki.... jak ją ciśnienie złapie to pojedzie w nocy do gościa co ją kupi pojezdzi sobie i odstawi chodziło o kajdanki... :doh1: :doh1:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie: na technicznym powiadasz :gwizdanie: bana jak bana ale ostrzeżenie jutro na spocie dostanie Tomaszu jutro dziś miałam straszny zapierdol to nie wymówka... to co z tymi kajdankami ?? :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 nei ciągle mam od b5... a co jest do kupienia?? :gwizdanie: Dokładnie nie wiem, ale się dowiem i może zorganizuję jakieś zdjęcia.
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 nei ciągle mam od b5... a co jest do kupienia?? :gwizdanie: Dokładnie nie wiem, ale się dowiem i może zorganizuję jakieś zdjęcia. ale Ty mondzioł jesteś PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto
Gość Michał Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie: taa...chyba banana
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie: taa...chyba banana chyba bananem :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 czymaj Królowo żeby wieczór był milszy :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:13_________________________________________________ albo PINKIM to Ty chyba chciałbyś go naprawdę poczuć ... ciągle tylko pinki i pinki daj mu pożyć :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________ a tak Król robił naleśniki w 1 mieszkaniu w wawie ;P[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________buahahahha trafiłem na zdjęcie oZiX lekarz :kox: :kox:
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto Skąd ja k**wa mam wiedzieć czy ty kupiłeś felgi czy nie, skoro na spoty nie przyjeżdżasz.
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 a skąd ty oZiU masz obrączkę na palcu :?:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto Skąd ja kurfa mam wiedzieć czy ty kupiłeś felgi czy nie, skoro na spoty nie przyjeżdżasz. bo z 5 razy Ci już mówiłem ??[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ a skąd ty masz obrączkę na palcu :?: + za spostrzegawczość :polew: [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ motylek na moim starym aucie :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a skąd ty oZiU masz obrączkę na palcu :?: Pożyczył od kolegi żeby laski sie do niego nie kleiły
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 oooo a to mój piesecek 1 dnia u mnie a to jak zobaczył pinkiego :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:18_________________________________________________
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 po 5 miesiącach :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________
odzim Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 fajniusi ten psina, tylko mu pinki zeby cos nie zrobil
Rekomendowane odpowiedzi