oZiX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 bry No lekko się spóźniłeś. Ale za to mam nadzieję, że będziesz bił rekord... jaki rekord? szpania :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 09:25_________________________________________________Kaśka nie czytaj już leć na koniec!!Brynia a co to za nowe zdjęcie ??
wuju Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 szpania :gwizdanie no to jak widać nie będzie dzis rekordu
oZiX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 szpania :gwizdanie no to jak widać nie będzie dzis rekordu spoko ja kiedyś spałem od 2 w nocy do 17 :kox:
wuju Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 spoko ja kiedyś spałem od 2 w nocy do 17 :kox: ja max od 2-14 ale to po ostrym
MRoger Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie: oZiO wie, wtyki ma Ok. Thx czyli lepiej próbować u siebie .. ale napieracie z tymi postami .. ledwo odnalazłem swojego posta
tomaszu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 heja :> zdałem :dance: Woziłeś beczki?
mcm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 heja :> zdałem :dance: Woziłeś beczki? palety jeszcze kurs na koparko-ładowarki i prawko na autobusy i bedzie komplet :>
odzim Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 pogoda nam się na spota robi słoneczko wychodzi, można krótka kiecke założyć goscie beda to trza sie wystroić :>
mcm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 pogoda nam się na spota robi słoneczko wychodzi, można krótka kiecke założyć obowiązkowo mikro kiecke
tomaszu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Słuchajcie, właśnie rozmawiałem z Kuredu - mówi, że mu się plany pozmieniały i już teraz przejeżdża przez Radom, czyli na spota nie zajedzie. Prosił, żebym wszystkich przeprosił za dezorganizację, więc przepraszam. Kurdele obiecał odrobić straty na zlocie...
mcm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Słuchajcie, właśnie rozmawiałem z Kuredu - mówi, że mu się plany pozmieniały i już teraz przejeżdża przez Radom, czyli na spota nie zajedzie. Prosił, żebym wszystkich przeprosił za dezorganizację, więc przepraszam. Kurdele obiecał odrobić straty na zlocie... lipa straszna[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 10:48_________________________________________________ ale przyjedxcie na 18;30 bo ja zawożę Ł do kolegów na piwo na 18-stą wie i tak pewni bede wcześniej a Kuredu dostanie pejczykiem na zlocie i obowiązkowo zapozna się z PINKIM dogłębnie :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie: oZiO wie, wtyki ma Ok. Thx czyli lepiej próbować u siebie .. ale napieracie z tymi postami .. ledwo odnalazłem swojego posta nie no stary nie ma znaczenia gdzie i tak co 3 zdaje:D pogoda nam się na spota robi słoneczko wychodzi, można krótka kiecke założyć :slina: :slina: :slina: :shocked: :shocked:Ja przyjadę więc dla mnie możesz [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 10:51_________________________________________________ Słuchajcie, właśnie rozmawiałem z Kuredu - mówi, że mu się plany pozmieniały i już teraz przejeżdża przez Radom, czyli na spota nie zajedzie. Prosił, żebym wszystkich przeprosił za dezorganizację, więc przepraszam. Kurdele obiecał odrobić straty na zlocie... e to nei przyjeżdżam
mcm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 to ja k**wa wcześniej wstałem nawet się umyłem (a miałem to zrobić jutro) a ten k**wa se jaja robi nie daruję [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 11:02_________________________________________________
wuju Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 to ja kurfa wcześniej wstałem nawet się umyłem (a miałem to zrobić jutro) a ten kurfa se jaja robi nie daruję [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 11:02_________________________________________________ masa energii psu w d.. [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 11:14_________________________________________________ Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie: oZiO wie, wtyki ma Ok. Thx czyli lepiej próbować u siebie .. ale napieracie z tymi postami .. ledwo odnalazłem swojego posta nie no stary nie ma znaczenia gdzie i tak co 3 zdaje:D ale przyjezdni maja łatwiej bo ich puszczają zeby przyciągnąć klientów
tomaszu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Musimy chyba zrobić wjazd do Poznania.
Rekomendowane odpowiedzi