Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aha[;

Myślę, że by Ci się spodobał. :naughty:

Opublikowano

aha[;

Myślę, że by Ci się spodobał. :naughty:

ee ja tam wolę Twoją miętką pytkę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie byłeś u Kaśki na ślubie:D??
Opublikowano

nie byłeś u Kaśki na ślubie:D??

Nie byłem Oziu. :embarrassed: A Ty byłeś?

Spuść powietrze z pinkiego i będziesz miał miętką pytkę. :tongue4:

Opublikowano

nie byłeś u Kaśki na ślubie:D??

Nie byłem Oziu. :embarrassed: A Ty byłeś?

Spuść powietrze z pinkiego i będziesz miał miętką pytkę. :tongue4:

on w sobie nie ma powietrza :gwizdanie: :gwizdanie:

no ja dziś umylem furaka:D

Opublikowano

Bryń, nie widziałem Cię kurde no. :doh1:

Opublikowano

Cytrynkę wczoraj chyba widziałem na Shell przy Limanowskiego :wink4:

Opublikowano

panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 17:39_________________________________________________ps. oprócz sprayem na scianie kotlowni na szkole :>

Opublikowano

No to dobrze widziałeś. :wink4:

panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem

Gdybyś był kobietą to pewnie wszyscy by się zwalili, żeby Ci pomóc, a tak to może Ozio się zgłosi... :mysli::decayed:

A tak serio to mogę pomóc jeśli ktoś będzie mi mówił co mam robić.. :wink4:

Opublikowano

No to dobrze widziałeś. :wink4:

panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem

Gdybyś był kobietą to pewnie wszyscy by się zwalili, żeby Ci pomóc, a tak to może Ozio się zgłosi... :mysli::decayed:

A tak serio to mogę pomóc jeśli ktoś będzie mi mówił co mam robić.. :wink4:

no ja jestem na tygodniu w wawie ;/ więc nawet jak by oferował w zamian ciało to bym nie dał rady na tygodniu ;( ;(
Opublikowano

no ja jestem na tygodniu w wawie ;/ więc nawet jak by oferował w zamian ciało to bym nie dał rady na tygodniu ;( ;(

Wiesz, ja jestem kierownikiem budowy i zarządzam, że roboty rozpoczynamy w piątek wieczorem i pracujemy do niedzieli... :naughty:

Opublikowano

panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 17:39_________________________________________________ps. oprócz sprayem na scianie kotlowni na szkole :>

odzim, pewnie że Ci pomogę. Dawaj jakiś termin i jedziemy z układem :wink4:

Opublikowano

Wiesz, ja jestem kierownikiem budowy i zarządzam, że roboty rozpoczynamy w piątek wieczorem i pracujemy do niedzieli... :naughty:

Ty to możesz być kierownikiem na swojej budowie na mojej rządzi ktoś z wykształceniem i prezencją
Opublikowano

Ty to możesz być kierownikiem na swojej budowie na mojej rządzi ktoś z wykształceniem i prezencją

Oziu, no i znów mylisz rzeczywistość ze swoim światem. Chyba nie mówimy o tej samej budowie... :decayed:

Opublikowano

Kiedy chcesz to malować odzim ? W sumie malowanie jest dziecinnie proste chyba że masz 2 lewe rece do takiej roboty :wink:

Opublikowano

W sumie malowanie jest dziecinnie proste chyba że masz 2 lewe rece do takiej roboty :wink:

odzim, jak powiesz, że tak to wtedy uzyskasz pomoc. :decayed: