oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Czy tam.. PINKIEGO może... [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 11:13_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_na_drodze-t1246.0.html;msg958237#msg958237 kto to?? Dawid - mieszka/mieszkał w NY, strudiuje/studiował w Krakowie. Dawida widziałem tylko jeden raz. aha[;
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 aha[; Myślę, że by Ci się spodobał.
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 aha[; Myślę, że by Ci się spodobał. ee ja tam wolę Twoją miętką pytkę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie byłeś u Kaśki na ślubie:D??
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie byłeś u Kaśki na ślubie:D?? Nie byłem Oziu. A Ty byłeś? Spuść powietrze z pinkiego i będziesz miał miętką pytkę.
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie byłeś u Kaśki na ślubie:D?? Nie byłem Oziu. A Ty byłeś? Spuść powietrze z pinkiego i będziesz miał miętką pytkę. on w sobie nie ma powietrza :gwizdanie: :gwizdanie:no ja dziś umylem furaka:D
wuju Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wuju [/b] stałes w sobotę ok 11;30 pod Lidlem w Pionkach? jest taka sama jak moja na wkz wiec pewnie tamta
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Bryń, nie widziałem Cię kurde no. :doh1:
Gość Michał Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Cytrynkę wczoraj chyba widziałem na Shell przy Limanowskiego
odzim Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 17:39_________________________________________________ps. oprócz sprayem na scianie kotlowni na szkole :>
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Cytrynkę wczoraj chyba widziałem na Shell przy Limanowskiego No to dobrze widziałeś. panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem Gdybyś był kobietą to pewnie wszyscy by się zwalili, żeby Ci pomóc, a tak to może Ozio się zgłosi... A tak serio to mogę pomóc jeśli ktoś będzie mi mówił co mam robić..
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Cytrynkę wczoraj chyba widziałem na Shell przy Limanowskiego No to dobrze widziałeś. panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem Gdybyś był kobietą to pewnie wszyscy by się zwalili, żeby Ci pomóc, a tak to może Ozio się zgłosi... A tak serio to mogę pomóc jeśli ktoś będzie mi mówił co mam robić.. no ja jestem na tygodniu w wawie ;/ więc nawet jak by oferował w zamian ciało to bym nie dał rady na tygodniu ;( ;(
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 no ja jestem na tygodniu w wawie ;/ więc nawet jak by oferował w zamian ciało to bym nie dał rady na tygodniu ;( ;( Wiesz, ja jestem kierownikiem budowy i zarządzam, że roboty rozpoczynamy w piątek wieczorem i pracujemy do niedzieli...
Gość Michał Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 panowie mam do pomalowania pokój 25m2 kto ma ochotę pomoc koledze bo szczerze jeszcze sam nigdy nie malowałem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 17:39_________________________________________________ps. oprócz sprayem na scianie kotlowni na szkole :> odzim, pewnie że Ci pomogę. Dawaj jakiś termin i jedziemy z układem
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 no ja jestem na tygodniu w wawie ;/ więc nawet jak by oferował w zamian ciało to bym nie dał rady na tygodniu ;( ;( Wiesz, ja jestem kierownikiem budowy i zarządzam, że roboty rozpoczynamy w piątek wieczorem i pracujemy do niedzieli... Ty to możesz być kierownikiem na swojej budowie na mojej rządzi ktoś z wykształceniem i prezencją
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ty to możesz być kierownikiem na swojej budowie na mojej rządzi ktoś z wykształceniem i prezencją Oziu, no i znów mylisz rzeczywistość ze swoim światem. Chyba nie mówimy o tej samej budowie...
mcm Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kiedy chcesz to malować odzim ? W sumie malowanie jest dziecinnie proste chyba że masz 2 lewe rece do takiej roboty
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 W sumie malowanie jest dziecinnie proste chyba że masz 2 lewe rece do takiej roboty odzim, jak powiesz, że tak to wtedy uzyskasz pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi