odzim Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 u nas to nawet malowanie musi sie kojarzyc
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 możesz trzymać mój pędzel :polew: :polew: byle by z niego nie kapało :polew: kurfa, miałem tu juz nic nie pisac..... odzim zdzwonimy się na tygodniu Ty to się lepiej o drabinę martw :tongue4: jak będzie dzień spódniczki i szpileczki to osobiście przywiozę i potrzymam nie tylko pędzel mcm-a [;
Gość Michał Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 u nas to nawet malowanie musi sie kojarzyc Tutaj to tylko o jednym Spadam stąd
mcm Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 oZiU zostaw mój pędzel w spokoju :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________ u nas to nawet malowanie musi sie kojarzyc Tutaj to tylko o jednym Spadam stąd a ty gdzie
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 oZiU zostaw mój pędzel w spokoju :gwizdanie: nie!! przywiązałem się do niego i tego będę się trzymał Brynia jakim autem jechała Kaśka do ślubu:D??
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 oZiU zostaw mój pędzel w spokoju :gwizdanie: nie!! przywiązałem się do niego i tego będę się trzymał Brynia jakim autem jechała Kaśka do ślubu:D?? eSą Malika :> :> :> e to lyppa [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 21:38_________________________________________________mam do położenia płytki w piwnicy ktoś chętny ?? Skrzynka piwa w zamian:D
mcm Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 a ja ma do zrobienia półki w piwnicy bo mnie ostatnio graty chciały zabić jak wchodziłem
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 a ja ma do zrobienia półki w piwnicy bo mnie ostatnio graty chciały zabić jak wchodziłem o to w tym pomogę bo jak by Tobie chociaż jeden włosek spadł z głowy albo wypadł z pędzelka to bym był bardzo smutny ;( ;(
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qufa ale zoooooooooooonka złapałem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Wchodzę na profil kolegi patrze jakaś fajna dziewuszka dała mu komentarz ładna w sensie:D wchodzę na jej profil a tam 13 lat :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: a predyspozycje na co najmniej 20 ma :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
odzim Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziu odkrywasz powoli swoje preferencje :>
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 To kiedy robimy remont?? http://www.youtube.com/watch?v=hc9_9TijGaM]A co do rezania samochodów to jutro będę rezał swojego robola. Spaliła mi się żarówka. W garażu zerknąłem czy da się to bez problemu wymienić no i okazało się, że nawet nie muszę jechać do serwisu...
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziu odkrywasz powoli swoje preferencje :> powoli ?? :mysli:
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 powoli ?? :mysli: Ozio już dawno odkrył, ale żebyśmy nie doznali szoku to powoli nam dawkuje takie nowinki. Teraz że niby przypadkowo przeglądał profil 13latki... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 powoli ?? :mysli: Ozio już dawno odkrył, ale żebyśmy nie doznali szoku to powoli nam dawkuje takie nowinki. Teraz że niby przypadkowo przeglądał profil 13latki... :gwizdanie: [; a jak przecież specjalnie oglądam tylko 8 letnich kolędników z kometą :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:06_________________________________________________przecież wszyscy wiemy że tacy najbardziej kręcą :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 "Fajna doopa, szkoda, że nie jest chłopcem."
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 "Fajna doopa, szkoda, że nie jest chłopcem." jak pupa może być chłopcem albo dziewczynką ?? no chyba że Twoja ma jakieś imię np JOla [;[br]
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 jak pupa może być chłopcem albo dziewczynką ?? no chyba że Twoja ma jakieś imię np JOla [; Szukasz koleżanki dla swojej pupy??
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 jak pupa może być chłopcem albo dziewczynką ?? no chyba że Twoja ma jakieś imię np JOla [; Szukasz koleżanki dla swojej pupy?? raczej kolegi :polew: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ w LO się z tego lałem:D przypominało mi mojego historyka ;/[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________Adrian dawaj fotki z piątku bo chce nowy avatar
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Linka nie trybi. już naprawione jak byś nie zauważył to dodało http:// 2 razy:D
Rekomendowane odpowiedzi