Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: u nas to nawet malowanie musi sie kojarzyc
  • Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

możesz trzymać mój pędzel :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: byle by z niego nie kapało :polew: :polew:

kurfa, miałem tu juz nic nie pisac.....

odzim zdzwonimy się na tygodniu :wink4:

Ty to się lepiej o drabinę martw :tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4:

jak będzie dzień spódniczki i szpileczki to osobiście przywiozę i potrzymam nie tylko pędzel mcm-a [;
Opublikowano

Tutaj to tylko o jednym :decayed:

Spadam stąd :hi:

Opublikowano

oZiU zostaw mój pędzel w spokoju :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________

Tutaj to tylko o jednym :decayed:

Spadam stąd :hi:

a ty gdzie :evil:
Opublikowano

oZiU zostaw mój pędzel w spokoju :gwizdanie:

nie!! przywiązałem się do niego i tego będę się trzymał :D

:ot: Brynia jakim autem jechała Kaśka do ślubu:D??

Opublikowano

oZiU zostaw mój pędzel w spokoju :gwizdanie:

nie!! przywiązałem się do niego i tego będę się trzymał :D

:ot: Brynia jakim autem jechała Kaśka do ślubu:D??

eSą Malika :> :> :>

e to lyppa :P[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 21:38_________________________________________________mam do położenia płytki w piwnicy ktoś chętny ??:P Skrzynka piwa w zamian:D
Opublikowano

a ja ma do zrobienia półki w piwnicy bo mnie ostatnio graty chciały zabić jak wchodziłem :naughty:

Opublikowano

a ja ma do zrobienia półki w piwnicy bo mnie ostatnio graty chciały zabić jak wchodziłem :naughty:

o to w tym pomogę bo jak by Tobie chociaż jeden włosek spadł z głowy albo wypadł z pędzelka to bym był bardzo smutny ;( ;( :naughty:
Opublikowano

qufa ale zoooooooooooonka złapałem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Wchodzę na profil kolegi patrze jakaś fajna dziewuszka dała mu komentarz ładna w sensie:D wchodzę na jej profil a tam 13 lat :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: a predyspozycje na co najmniej 20 ma :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Oziu odkrywasz powoli swoje preferencje :>

Opublikowano

To kiedy robimy remont?? :kox:

http://www.youtube.com/watch?v=hc9_9TijGaM

]

A co do rezania samochodów to jutro będę rezał swojego robola. :naughty: Spaliła mi się żarówka. :D W garażu zerknąłem czy da się to bez problemu wymienić no i okazało się, że nawet nie muszę jechać do serwisu... :decayed:

Opublikowano

powoli ?? :mysli: :mysli:

Ozio już dawno odkrył, ale żebyśmy nie doznali szoku to powoli nam dawkuje takie nowinki. Teraz że niby przypadkowo przeglądał profil 13latki... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

powoli ?? :mysli: :mysli:

Ozio już dawno odkrył, ale żebyśmy nie doznali szoku to powoli nam dawkuje takie nowinki. Teraz że niby przypadkowo przeglądał profil 13latki... :gwizdanie: :decayed:

[; a jak przecież specjalnie oglądam tylko 8 letnich kolędników z kometą :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:06_________________________________________________przecież wszyscy wiemy że tacy najbardziej kręcą :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

"Fajna doopa, szkoda, że nie jest chłopcem." :polew:

Opublikowano

"Fajna doopa, szkoda, że nie jest chłopcem." :polew:

jak pupa może być chłopcem albo dziewczynką ?? no chyba że Twoja ma jakieś imię np JOla [;[br]
Opublikowano

jak pupa może być chłopcem albo dziewczynką ?? no chyba że Twoja ma jakieś imię np JOla [;

Szukasz koleżanki dla swojej pupy?? :tongue4:

Opublikowano

jak pupa może być chłopcem albo dziewczynką ?? no chyba że Twoja ma jakieś imię np JOla [;

Szukasz koleżanki dla swojej pupy?? :tongue4:

raczej kolegi :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ w LO się z tego lałem:D przypominało mi mojego historyka ;/[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________Adrian dawaj fotki z piątku bo chce nowy avatar :D
Opublikowano

Linka nie trybi. :no: