kudalty66 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 fajne łamańce językowe [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:36_________________________________________________ Kudłaty - gratulacje :> Panie Inżynierze streszczenie ostatnich 30 stron sex, ostre gadki Tomaszu vs Ozix, malowanie u Odzima, sprzedaz na cześci mojego Audi, sex pgorlicki jak chcesz poznac bande szaleńców to wpadaj na spota i nie bierz do końca na powaznie tego co sie tu pisze Części od mojego Audi Wuju- bierz te lampy i Q tez mcm- silnik sie przełozy od Ozia i bedzie git i zmimówki z alusami Ozio- mój silnik - wreszcie będzie miał wymarzone 1.8T Michał- moje fele na lato i ciemne szyby koniecznie Tomaszu- no kufa - nie mam kołpaków ani stalówek, może chociaż trójkąt Ci się przyda kto chciał roletę??????????? a co sie stalo z Twoim Audi???? sorki nie jestem nabieząco
kudalty66 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a to odnosnie popularnej tematyki :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Części od mojego Audi Wuju- bierz te lampy i Q tez mcm- silnik sie przełozy od Ozia i bedzie git i zmimówki z alusami Ozio- mój silnik - wreszcie będzie miał wymarzone 1.8T Michał- moje fele na lato i ciemne szyby koniecznie Tomaszu- no kufa - nie mam kołpaków ani stalówek, może chociaż trójkąt Ci się przyda kto chciał roletę??????????? a sa jakies zniżki dla klubowiczów?
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Części od mojego Audi Wuju- bierz te lampy i Q tez mcm- silnik sie przełozy od Ozia i bedzie git i zmimówki z alusami Ozio- mój silnik - wreszcie będzie miał wymarzone 1.8T Michał- moje fele na lato i ciemne szyby koniecznie Tomaszu- no kufa - nie mam kołpaków ani stalówek, może chociaż trójkąt Ci się przyda kto chciał roletę??????????? a sa jakies zniżki dla klubowiczów? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
kudalty66 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://fishki.net/comment.php?id=53072 i jeszcze to na poprawe humoru [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:53_________________________________________________ Pyt??: Jaka jest najczęściej spotykana Wada postawy u żonatych facetów? Odp:: niuńka na boku. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i trochę czarniejszy humor Pogrzeb- wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta: - Ile lat miał mąż? - 98. - A pani ile ma? - 97. - To opłaca się pani wracać do domu?[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:56_________________________________________________i jeszcze to: http://www.milanos.pl/film.php?cat=11&id=10540
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Części od mojego Audi Wuju- bierz te lampy i Q tez mcm- silnik sie przełozy od Ozia i bedzie git i zmimówki z alusami Ozio- mój silnik - wreszcie będzie miał wymarzone 1.8T Michał- moje fele na lato i ciemne szyby koniecznie Tomaszu- no kufa - nie mam kołpaków ani stalówek, może chociaż trójkąt Ci się przyda kto chciał roletę??????????? a sa jakies zniżki dla klubowiczów? dla klubowiczów tak dla zwykłych u serów zwyżka +50% [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 21:14_________________________________________________Michał dowiedziałeś się coś?? Może dowiemy się o szyby na osiowej co Michale?? ja bym se szczelil po całości chyba [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 21:15_________________________________________________Kudłaty gratki[; mnie obrona pracy czeka do września a tytułu do grudnia
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Michał dowiedziałeś się coś?? Może dowiemy się o szyby na osiowej co Michale?? ja bym se szczelil po całości chyba Nic się nie dowiedziałem, bo koleś poleciał do UK a pracownicy nie wiedzieli gdzie co jest Szybki bym sobie też strzelił po całości, ale nie wiem czy warto ten przód robić,za chwil trzeba bedzie zrywac . Mozna zadzwonić do chłopa ile policzy
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Michał dowiedziałeś się coś?? Może dowiemy się o szyby na osiowej co Michale?? ja bym se szczelil po całości chyba Nic się nie dowiedziałem, bo koleś poleciał do UK a pracownicy nie wiedzieli gdzie co jest Szybki bym sobie też strzelił po całości, ale nie wiem czy warto ten przód robić,za chwil trzeba bedzie zrywac . Mozna zadzwonić do chłopa ile policzy no ja nie mam do niego numeru a 3 samochody mi robił kij ja zaryzykuje najwyżej będę zrywał to potem sobie nakleję znowu:D
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 mcm00 ma numer do niego to niech dzwoni i pyta o 4 fury :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 048-331-19-12 dzwońcie, w razie czego ja też się piszę
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 ale Was wizięło na to ściemnianie szybek, ciekawe czemu :gwizdanie: bedziemy się bzykać na tylnych siedzeniach to nam d*p przez szybę nie będzie widac
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 048-331-19-12 dzwońcie, w razie czego ja też się piszę Ciebie policzyłem ale Was wizięło na to ściemnianie szybek, ciekawe czemu :gwizdanie: bo nie chcesz nam swoich oddać :gwizdanie: :gwizdanie: ale Was wizięło na to ściemnianie szybek, ciekawe czemu :gwizdanie: bedziemy się bzykać na tylnych siedzeniach to nam d*p przez szybę nie będzie widac To Wy sobie lepiej sedany na avant zamieńcie przepraszam my wolimy bez ułatwień :gwizdanie: :gwizdanie: poza tym im ciaśniej tym lepiej i PROSZĘ BEZ SKOJARZEŃ!!! :polew: :polew:
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 ... poza tym im ciaśniej tym lepiej i PROSZĘ BEZ SKOJARZEŃ!!! :polew: :polew: powiedział oZiO, a życie potoczyło się dalej :polew:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 mamy najlepszego policjanta drogówki w kraju :polew:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ... poza tym im ciaśniej tym lepiej i PROSZĘ BEZ SKOJARZEŃ!!! :polew: :polew: powiedział oZiO, a życie potoczyło się dalej :polew: czyżbym został ojcem?? :mysli:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:06_________________________________________________ a wy tu o jednym ja nie wiem im się ciągle kojarzy :mysli:
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 kudłaty, gratuluję inżyniera. :th: Czy jutro w ciągu dnia mógłbym podjechać na pomiary, czy wolisz któryś wieczór? pgorlicki, witam na forum i zapraszam na spoty. :th: reszta, dobry wieczór zboczki.
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 kudłaty, gratuluję inżyniera. :th: Czy jutro w ciągu dnia mógłbym podjechać na pomiary, czy wolisz któryś wieczór? pgorlicki, witam na forum i zapraszam na spoty. :th: reszta, dobry wieczór zboczki. :bicz2: adzia!!
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 :bicz2: adzia!! O maaasz, ten już zaczyna. Znów wypiłeś cztery piwa??
Rekomendowane odpowiedzi