oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 :bicz2: adzia!! O maaasz, ten już zaczyna. Znów wypiłeś cztery piwa?? nie dziś z radości nie pije zastanawiam się jaki olej zalać do padaczki
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie dziś z radości nie pije zastanawiam się jaki olej zalać do padaczki Jak to jaki? Lotos mineralny.
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pikny![br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:14_________________________________________________ nie dziś z radości nie pije zastanawiam się jaki olej zalać do padaczki Jak to jaki? Lotos mineralny. zastanawiałem się nad słonecznikowym z piersiego tłoczenia :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 oZiU kto czwarty na szyby? Zalewaj motula, dawaj zamawiamy to jedną przesyłka przyjdzie bo i ja niebawem wymieniam
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bryń, teraz by mi się przydała taka antenka jaką Ty masz, bo padł mi prąd i łączę się bezprzewodowo - nie powiem co mnie strzela...
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 dla Bryni [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________ oZiU kto czwarty na szyby? Zalewaj motula, dawaj zamawiamy to jedną przesyłka przyjdzie bo i ja niebawem wymieniam Ty ja MCM WUJU Adrian [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________no za 5tyś będę musiał i tak właśnie o motulu myślałem [; i jeszcze jakieś filtry[; masz jakieś dojście tanie[;??
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bryń, teraz by mi się przydała taka antenka jaką Ty masz... a to ty antenki nie masz, czy za krótka :polew:
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Olej Kujawski jeżli już :gwizdanie: No i po co to pisałaś? Szkoda chłopa - przecież Ozio dla Ciebie zaleje do silnika tego Kujawszczaka. [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________ Bryń, teraz by mi się przydała taka antenka jaką Ty masz... a to ty antenki nie masz, czy za krótka :polew: Za każdym razem jak wchodzę na forum i widzę, że jest Ozio to mi się kurczy.
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Za każdym razem jak wchodzę na forum i widzę, że jest Ozio to mi się kurczy. to akurat zdrowy odruch
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Za każdym razem jak wchodzę na forum i widzę, że jest Ozio to mi się kurczy. to akurat zdrowy odruch spoko się popieści to się zmieści jak mawiają nie martwcie się teraz was nie chcę może później[;Michał to mamy 6:D[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________ Tomaszu, wiem co Cię strzela, rozumiem Cię jak nikt inny Ozix 3.0 TDI w Q to ja bym nie pogardziła, oj nie Odzim a Ty też z tymi szybami :gwizdanie: Tobie też się coś kurczy ??
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 mnie ręce opadaja :polew: :polew: a jak wsadzę paluszka pod pachę to podniosą się ??
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Grzesiek, ustaliłeś jakiś termin? OSZ FAK, przez ten internet to już mi się forum z gg myli.
odzim Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Odzim[/b] a Ty też z tymi szybami jak przyciemnie to mozemy sie przejechac :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Grzesiek, ustaliłeś jakiś termin? OSZ FAK, przez ten internet to już mi się forum z gg myli. leczyć się winnoś ;D
odzim Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja tam mam juz przyciemnione i dlatego juz jechalem w twoim aucie i to z tyłu :>
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja tam mam juz przyciemnione i dlatego juz jechalem w twoim aucie i to z tyłu :> tia z dwoma facetami
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja tam mam juz przyciemnione i dlatego juz jechalem w twoim aucie i to z tyłu :> tia z dwoma facetami a mnie tam nie było :doh1: :doh1: :doh1:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 22:43_________________________________________________ Kurde, Wy wszyscy Oziksiejecie. jak Ty nie chcesz to lepiej spadaj stąd ;D
Rekomendowane odpowiedzi