Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie Was wali :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 17:59_________________________________________________ale dodam że pozytywnie :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ładnie Was wali :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 17:59_________________________________________________ale dodam że pozytywnie :kox: :kox: :kox:

RFS w końcu :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 18:01_________________________________________________papa do domu wracam

Opublikowano

czekałem aż coś zajebiesz :D

:tongue4:

brak zajęcia :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

e tam brak forum się jebie[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 18:04_________________________________________________e tam brak forum się jebie

Opublikowano

witam wszystkich, w ten sloneczny dzien :wallbash::cool1:

dla kogos o mocnych nerwach mam krótki filmik.

http://www.liveleak.com/view?i=fc0_1243424473

pozdrawiam

:hi: kudełku nie jesteś na bieżąco to już było ;)

jezeli tak to przepraszam, niestety nie mam mozliwosci byc na bieżąco, zbyt szybko posty nabijacie

pozdawiam[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 19:20_________________________________________________http://www.joemonster.org/art/11821/Odjazdowy_wyjazd_blondynki_z_parkingu

Opublikowano

siemka All

echo mi wyszło niechcący, to jest ,,zaleta " pisania postow z komórki, ale widzę że zabawa była przednia :gwizdanie:

Michał widziany pod Grójcem z blondynką na siedzeniu pasażera :rolleyes: ciekawe czy żona cz ,,jakaś lewizna" :gwizdanie:

Cóż za zbiego okoliczności z tym spotkaniem koło Grójca :gwizdanie:

Od kiedy Ty Skarbie CB używasz na tak krókich tarsach jak Radom Wa-wa :wink4: :wink4: :wink4:

na tej trasie ja zawsze mam CeBe ;P muszę je sobie jakoś ładnie zamontować w aucie na stałe :D
Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Ustalmy sobie a4 klubowy kanał na ogólnym to ciężko kogoś wyłapać

Opublikowano

dobra Blondi :D

Znaczy ja? :tongue4:

Opublikowano

Michał [/b] widziany pod Grójcem z blondynką na siedzeniu pasażera :rolleyes: ciekawe czy żona cz ,,jakaś lewizna" :gwizdanie:

Cóż za zbiego okoliczności z tym spotkaniem koło Grójca :gwizdanie:

Od kiedy Ty Skarbie CB używasz na tak krókich tarsach

Bryńka , jakby to była "lewizna" to byś tu napisała "widziany z brunetką na kolanach" :cool1:

CB tylko dlatego było, gdyz wiedziałem że Cię spotkam,tylko że jakoś nie mogłem Cię wyłapać w tym tłumie :kwasny:

Gadałem z kolesiem od szyb, wyglada to tak:

Avant

- całość 350

- tył 270

Sedan

- całośc 300

- tył 230

termin do ustalenia, z tym że od 20 .08 przerwa urlopowa

Opublikowano

czyli jak się ma żone blondynke to kochanka ma być brunetką :gwizdanie: tak dla urozmaicenia :rolleyes:

czyli idąc dalej tym tokiem myślenia, ,,moja lewizna" powinna być wysokim brunetem :kox: :kox: :kox: ciekawe :gwizdanie:

:gwizdanie: :cool1:
Opublikowano

Nie, nie to nie jest żadna reguła...poprostu...preferuję brunetki a żona od niedawna jest blondi...tak dla urozmaicenia :kox:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 22:53_________________________________________________A jak wam sie podoba manta?

W oryginale jest :naughty:

Opublikowano

A jak wam sie podoba manta?

W oryginale jest :naughty:

h*jowa[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 22:57_________________________________________________ :tongue4:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 22:57_________________________________________________Adrian gdzie zdjęcia :evil:
Opublikowano

h*jowa bo nie audi :wink4:

Dokładnie Bryńka , na niedzielne latania bedzie w sam raz :)

Opublikowano

h*jowa bo nie audi :wink4:

żartowałem,

zajebiaszcza :wink4:

Opublikowano

A jak wam sie podoba manta?

Manta kox. Kiedy ją kupujesz? :)

Opublikowano

Jutro katuje szefa żeby jak najprędzej była moja, i jak dobrze pójdzie to sierpniu powinna być juz u mnie :kox:

Opublikowano

Michciu, a ile taka przyjemność kosztuje? :kox: