Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odzim widziany dziś koło 12 na warszawskiej wyprzedził mnie (nawet nie zauważył) zajechał drogę i skręcił do komandora :cool1:

Opublikowano

nie widziałem audi jechales ?

Opublikowano

nie widziałem audi jechales

nie :wink4:

dostawczakiem :decayed:

Opublikowano

bialym vw

Opublikowano

białym transitem :>

Opublikowano

Brynia, za Opoczno to możemy się przejechać - ja mam miernik grubości lakieru..

Opublikowano

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

zabrali Audi

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:pociesz: :pociesz: :pociesz:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 20:12_________________________________________________będzie dobrze :wink4:
Opublikowano

wspólnie jakoś to przeżyjemy :wink4: :>

Opublikowano

Brynia znalazlas Schlüssel

Opublikowano

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

zabrali Audi

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:( ale głowa do góry

Opublikowano

coś na pocieszenie

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Siema RFS-y :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Brynia kondolencje składam... Podobała mi sie ta twoja szosowa posuwajka będzie nam jej brakowało ;(

Kiedy jedziemy szukać Bryńce furaka ??

Opublikowano
:bry: nawet się tomaszowa ikonka pojawiła :> :wink4:
Opublikowano

jedna padlina mniej w naszych audiczkach RFS :wink4:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:26_________________________________________________mcm00 wszystkich benzyn sie pozbyjmy :gwizdanie:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Marcin ile w konkretnie wyniosła naprawa ?

Opublikowano

mcm00 wszystkich benzyn sie pozbyjmy :gwizdanie:

:?:
Opublikowano

chyba jeszcze jeden kolega ma benzyne reszta na gnoju juz lata

Opublikowano

Marcin ile w konkretnie wyniosła naprawa ?

sprzęgło + dwumas, przy okazji wymieniłem uszczelniacz wału korbowego, oring pod chłodnicą oleju, tarcze, klocki i łożyska tył, końcówki drążków przód = 2600 :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:35_________________________________________________

chyba jeszcze jeden kolega ma benzyne reszta na gnoju juz lata

kto :?: :mysli: