oZiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8319603 ta padlina nawet nawet, ale jakis kretyn gaz sadził czemu zaraz kretyn :?: ;D oszczędnie chciał jeździć a Ty już na niego krzyczysz :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 odzim widziany dziś koło 12 na warszawskiej wyprzedził mnie (nawet nie zauważył) zajechał drogę i skręcił do komandora
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 nie widziałem audi jechales nie dostawczakiem
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Brynia, za Opoczno to możemy się przejechać - ja mam miernik grubości lakieru..
oZiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ja na jej miejscu bym z Tobą nie jechał za dużą chcice masz:D
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( zabrali Audi ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :pociesz: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 20:12_________________________________________________będzie dobrze
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( zabrali Audi ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ale głowa do góry
Gość Adrian Matracki Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Siema RFS-y :notworthy: Brynia kondolencje składam... Podobała mi sie ta twoja szosowa posuwajka będzie nam jej brakowało ;( Kiedy jedziemy szukać Bryńce furaka ??
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 jedna padlina mniej w naszych audiczkach RFS [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:26_________________________________________________mcm00 wszystkich benzyn sie pozbyjmy :gwizdanie:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Marcin ile w konkretnie wyniosła naprawa ?
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 mcm00 wszystkich benzyn sie pozbyjmy :gwizdanie: :?:
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 chyba jeszcze jeden kolega ma benzyne reszta na gnoju juz lata
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Marcin ile w konkretnie wyniosła naprawa ? sprzęgło + dwumas, przy okazji wymieniłem uszczelniacz wału korbowego, oring pod chłodnicą oleju, tarcze, klocki i łożyska tył, końcówki drążków przód = 2600 :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:35_________________________________________________ chyba jeszcze jeden kolega ma benzyne reszta na gnoju juz lata kto :?:
Rekomendowane odpowiedzi