Gość Michał Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 siemka, ja już po imieninach ale na spocie byłam, 10 minut- ale byłam Tak? Która to byłas Ty bo nie kojarzę? :tongue4: Ale orła wywinąłem na rowerze. Pościerałem se łokieć i tyłek. Przypomniały mi się stare czasy.. Trzeba se jakieś ochraniacze zakładać. hehe, pewnie na jednym kółku się jeździło, bo na spocie już próbowałeś..
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe, pewnie na jednym kółku się jeździło, bo na spocie już próbowałeś.. True, true. Jakoś mi się ręka z hamulca obsunęła.
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe, pewnie na jednym kółku się jeździło, bo na spocie już próbowałeś.. True, true. Jakoś mi się ręka z hamulca obsunęła. tak czułem że wywiniesz orła na rowerze
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 tak czułem że wywiniesz orła na rowerze Łojezu, ale obolały dziś jestem. Łokieć boli, plecy bolą (żeby nie powiedzieć "d*pa", bo Oź by się ucieszył to powiedziałem plecy.. )
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Tomaszu pomjasowac;D?? tak oZiU pomasuj Tomciowi poślady
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 królowo [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 10:43_________________________________________________królowa śpi a naród pracuje
oZiX Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 nia można dlatego że śpimy sami i nie mieliśmy wczoraj imienin w rodzinie
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 ... i nie mieliśmy wczoraj imienin kochanki/ka imienin ojca oZiU
oZiX Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 mcm przecie napisalem ze w rodzinie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 mcm przecie napisalem ze w rodzinie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: a cytat [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 10:56_________________________________________________z głowy go nie wytrzasłem
wuju Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe, pewnie na jednym kółku się jeździło, bo na spocie już próbowałeś.. True, true. Jakoś mi się ręka z hamulca obsunęła. mogę cie poduczyć raz 1,5 km przejechałem :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe, pewnie na jednym kółku się jeździło, bo na spocie już próbowałeś.. True, true. Jakoś mi się ręka z hamulca obsunęła. mogę cie poduczyć raz 1,5 km przejechałem :gwizdanie: tja... po trzech piwach [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 11:35_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/17469/I_juz_nie_trzeba_bac_sie_wiezieniadobre na zlot na oZiA :polew:
Kaśka Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe, pewnie na jednym kółku się jeździło, bo na spocie już próbowałeś.. True, true. Jakoś mi się ręka z hamulca obsunęła. mogę cie poduczyć raz 1,5 km przejechałem :gwizdanie: tja... po trzech piwach Ewentualnie na motorze i to przy bardzo dobrym wietrze Bry all
wuju Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 tja... po trzech piwach nie jeżdżę po alkoholu Ewentualnie na motorze i to przy bardzo dobrym wietrze Bry all rowerem
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Wuju, Odzim zwoliniło się jakieś miejsce na zlot, może jednak ogarniecie temat no no to by był prawie komplet :>
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 mogę cie poduczyć raz 1,5 km przejechałem :gwizdanie: Spoko spoko, to tylko rutyna mnie zgubiła. Tak od niechcenia podrzuciłem koło, ujechałem kilka m i zapomniałem, że trzeba dobrze ustawić rękę na klamce. Na szczęście skończyło się tylko na tym że nie mogę robić zimnego łokcia w samochodzie.. :>
wuju Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Wuju, Odzim zwoliniło się jakieś miejsce na zlot, może jednak ogarniecie temat no no to by był prawie komplet :> teraz to ja juz bardzo nie mam za co ;( przepuściłem wszystko w tym tygodniu mogę cie poduczyć raz 1,5 km przejechałem :gwizdanie: Spoko spoko, to tylko rutyna mnie zgubiła. Tak od niechcenia podrzuciłem koło, ujechałem kilka m i zapomniałem, że trzeba dobrze ustawić rękę na klamce. Na szczęście skończyło się tylko na tym że nie mogę robić zimnego łokcia w samochodzie.. :> a bez przedniego koła probowałeś? to jest dopiero jazda tylko ze trzeba sie nauczyć przez kierownice w miarę bezpiecznie przelatywać
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 a bez przedniego koła probowałeś? to jest dopiero jazda Kiedyś to luzowałem śruby i po podrzuceniu roweru koło spadało. Oczywiście szybko skończyłem takie praktyki, bo nie wyszło mi to na dobre.
Rekomendowane odpowiedzi