wuju Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no co? młody,pręzny, wypoczęty 2 piersze tak ale z tym trzecim to nie bardzo :gwizdanie:
odzim Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=118487248&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=66&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=97&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxPrice=4001&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=EstateCar&lang=de&pageNumber=1 znalazlem zastepce mojego a4
wuju Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 mam takie zapytanie czy Adrian wrzucił zdjęcia z mega spotu? bo ominąłem chyba z 20 stron..
wuju Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 masz moze link do nich? bo kilka stron mam do przejrzenia
odzim Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 musisz poszukac niestety dawal linka na rapidshare jakos tak
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta..
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Wuju, z Tobą coś nie tak ostatnio. Chodzisz spać najpóźniej, wstajesz najwcześniej.
wuju Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Wuju, z Tobą coś nie tak ostatnio. Chodzisz spać najpóźniej, wstajesz najwcześniej. takie czasy
Gość Michał Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ok to ja tez lece spac narka ,ps moze oska w koncu wpadnie na spota gadalem z nim dizsiaj odzim , bierz ośkę i go nie puszczaj , bo ja to już do niego tone maili napisałem zeby wpadał w piątek Ostatnio jak jeździłem na rowerze to miałem mu kartkę za wycieraczke włozyc zeby sie w koncu zebrał
odzim Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 nie ma avanta a4 99 r mysi metalik ale spoko chłopak
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 nie ma avanta a4 99 r mysi metalik ale spoko chłopak Napisałeś tak jakby to, że jest spoko zależało od tego czy ma eSę czy nie. Spoko to będzie jak przyjedzie na spot.
odzim Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Napisałeś tak jakby to, że jest spoko zależało od tego czy ma eSę czy nie. ty to tak tomasz zrozumiales :> :> :>
wuju Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 bry bry qrfa 2,5 godziny latac za małym czarno-białym gownem, to za duzo..
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 wieczór jestem padnięty nie gorzej niż ja :gwizdanie: 4 godziny u fryzjera i pupa..., nie dało się rozjaśnić baby to mają koorwa problemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 21:49_________________________________________________wpadnij do mnie ja sobie kiedyś rozjaśniałem i dało się
Rekomendowane odpowiedzi