Gość Michał Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 witam witam jak mi się uda to i ja zawitam wszystko zależy od speców z warsztatu:) A co tam Ci się stało?
mcm Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 jak zdążę to może i ja (w drodze powrotnej z Poznania) podlecę
Gość Michał Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 mcm00 dawaj dawaj, pokaz no sie chociaż raz chłopaku
mcm Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 mcm00 dawaj dawaj, pokaz no sie chociaż raz chłopaku będę gonił jak mogę
oZiX Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 oZiX , czy Ty czasem nie pomieszkujesz na Gołębiowie II , chyba kiedyś Cię tam widziałem? Michał tak mieszkam tam:P ale blok obok koleś ma identyczną tylko z ciemną szybą i chromowanymi lusterkami;) a ja dopiero wczoraj zjechałem tak, że dziś się pokaże;)) do zobaczenia[;
Gość Michał Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 oZiX , czy Ty czasem nie pomieszkujesz na Gołębiowie II , chyba kiedyś Cię tam widziałem? Michał tak mieszkam tam:P ale blok obok koleś ma identyczną tylko z ciemną szybą i chromowanymi lusterkami;) a ja dopiero wczoraj zjechałem tak, że dziś się pokaże;)) do zobaczenia[; To chyba ten kolega z forum któremu ukradli navi
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zapowiada się, że konkretna ekipa dziś będzie. Bardzo mnie to cieszy.
mokom69 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 no ja dopiero odebrałem autko a co miałem a więc same problemy pllanowanie głowicy potem kolejne jazdy z silnikiem jednym słowem mega porażka
Gość Michał Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 to kto mnie dziś obudził :> Hehe, a myslelismy że poszedłes gdzieś na zakupy Spocik , fajnie było poznać nowych klubowiczów no i oczywiscie sympatyczną klubowiczkę
mcm Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 to kto mnie dziś obudził :> Hehe, a myslelismy że poszedłes gdzieś na zakupy Spocik , fajnie było poznać nowych klubowiczów no i oczywiscie sympatyczną klubowiczkę sympatyczną klubowiczkę chyba przespałem
Gość Michał Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 to kto mnie dziś obudził :> Hehe, a myslelismy że poszedłes gdzieś na zakupy Spocik , fajnie było poznać nowych klubowiczów no i oczywiscie sympatyczną klubowiczkę sympatyczną klubowiczkę chyba przespałem No niestety, żałuj
oZiX Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 to kto mnie dziś obudził :> ja sie staralem ale mam chyba za cichy klakson:D
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Szkoda że nie mogłem wpaść ;( Furka stoi robią mi te drzwi... Ale jutro ją odbieram
tomaszu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za przybycie. Kinga i mcm, miło było poznać. :th: Spocik się udał, szkoda tylko, że wcześniej nie wpadliśmy na to, że mcm może spać w samochodzie... mokom, to konkretna sprawa. U Maślanki robiłeś auto?
Gość Michał Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Spocik się udał, szkoda tylko, że wcześniej nie wpadliśmy na to, że mcm może spać w samochodzie... Dobrze że wogóle na to wpadlismy i tam podjechalismy , winnym razie dzisiaj mcm00 by tu napisał ze był a nikogo nie zastał
mcm Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Spocik się udał, szkoda tylko, że wcześniej nie wpadliśmy na to, że mcm może spać w samochodzie... tak czasami bywa że trzeba spać w aucie jak się nocki za kierą zarywa [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 09:38_________________________________________________ Spocik się udał, szkoda tylko, że wcześniej nie wpadliśmy na to, że mcm może spać w samochodzie... Dobrze że wogóle na to wpadlismy i tam podjechalismy , winnym razie dzisiaj mcm00 by tu napisał ze był a nikogo nie zastał pewnie bym się nie przyznał że przespałem
tomaszu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 tak czasami bywa że trzeba spać w aucie jak się nocki za kierą zarywa Ano tak to czasem jest. Dobrze, że w ogóle się zjawiłeś. :th:
mcm Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 tak czasami bywa że trzeba spać w aucie jak się nocki za kierą zarywa Ano tak to czasem jest. Dobrze, że w ogóle się zjawiłeś. :th: Nie wiedziałem, że obok Fregaty się spotykamy to bym tam podjechał i wcześniej pewnie byście mnie obudzili
Rekomendowane odpowiedzi