tomaszu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Morcin, sprincioszek ładniutki. W sam raz na zimę - trzeba tylko jakiś stolik wykminić. :>
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 piąteczek dzisiaj :kox: Witaj królowo
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 witojcie wieczorem, dziś kupiłam Sprintera, zamieniłem swoją A4 ;( Tego :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ludzie, w przyszły piątek, popołudniu moi znajomi organizują paintballa. Dołączymy do nich? 80zł za sprzęt. Potwierdzić i wpłacić kasę trzeba do poniedziałku.
mcm Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Morcin, sprincioszek ładniutki. W sam raz na zimę - trzeba tylko jakiś stolik wykminić. :> da się zarobić, ogrzewanie się z Michałem zmontuje i bedzie git [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 08:49_________________________________________________ witojcie wieczorem, dziś kupiłam Sprintera, zamieniłem swoją A4 ;( Tego :gwizdanie: tego
Gość Michał Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Trzeba by wpaśc, rozliczyć się za zlot :gwizdanie: Albo mcm00 , dawaj nr konta na PW
mcm Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jak podam, to dziś nikogo nie będzie
Gość Michał Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mnie i tak nie bedzie, chyba że podjedziesz po mnie jadac na spota [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 14:30_________________________________________________z tym ze musiał byś mieć fotelik bo mam bagaż w postaci Mikiego
mcm Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mnie i tak nie bedzie, chyba że podjedziesz po mnie jadac na spota [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 14:30_________________________________________________z tym ze musiał byś mieć fotelik bo mam bagaż w postaci Mikiego nie ma sprawy fotelik mam :>
spanky Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam... chyba nigdy mnie tu nie bylo .... czy jakby ktos z Was mial chwilke i mogl podjechac i zobaczyc to autko ... [lakier,zapiac vaga] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9497605 a moze ktos cos wie na temat tego komisu. Wszelkie info mile widziane.
Gość Michał Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mogę Ci go sprawdzić czujnikiem lakieru ale dopiero w poniedziałek, w tym komisie auta głównie ze Szwajcarii maja, ciekawe skąd ten VW? Popytam znajomych, na pewno ktos zna tego właściciela komisu,wiec co nieco by sie dało dowiedziec
mcm Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 najprawdopodobniej bede ale przed 20
spanky Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mogę Ci go sprawdzić czujnikiem lakieru ale dopiero w poniedziałek, w tym komisie auta głównie ze Szwajcarii maja, ciekawe skąd ten VW? Popytam znajomych, na pewno ktos zna tego właściciela komisu,wiec co nieco by sie dało dowiedziec super ....
Korzeń Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Spankey zgubił turbo w A4 i szuka nowego, może będzie pasować z VW :polew:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 15:36_________________________________________________PS Kiedyś New Beetle wygrało konkurs na najlepsze auto do
Gość Michał Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 najprawdopodobniej bede ale przed 20 To dryndnij do mnie jak bedziesz dojeżdżał do ronda
Rekomendowane odpowiedzi