tomaszu Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 I ma on mozliwosc podlaczenia zewnetrznej anteny? Nie wiem. Poczytam instrukcję to może się dowiem.
wuju Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 powiedzcie mi czy jak zabiorę auto do sprawdzenia w aso VW to sprawdza go kompletnie? czy jeszcze będzie trzeba poprawiać vagiem?
mcm Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 powinni sprawdzić kompletnie ale różnie z tym bywa
wuju Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 powinni sprawdzić kompletnie ale różnie z tym bywa sie okaże na dniach czym sie popisza
wuju Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 wuju, a co będziecie sprawdzać? kolega kupuje b6 srebrna z radomia, wrzucałem link wcześniej :gwizdanie: jutro albo w środę będzie chyba po nia jechał to moze pożyczysz mi miernik lakieru? [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 19:23_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=735233861 kiler :slina:
Gość Michał Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 http://allegro.pl/show_item.php?item=735233861 kiler cena kiler
odzim Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 powiem wam w sekrecie ze ster stracil licencje serwisu aso vw i mocno sie teraz stara o odnowenie jej u kulczyktradex, ale oczywiscie nikt o tym nie wie :>
mcm Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 powiem wam w sekrecie ze ster stracil licencje serwisu aso vw i mocno sie teraz stara o odnowenie jej u kulczyktradex, ale oczywiscie nikt o tym nie wie :> ciekawa sprawa
Gość Michał Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 hehe, teraz to napewno nikt o tym nie wie
wuju Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 powiem wam w sekrecie ze ster stracil licencje serwisu aso vw i mocno sie teraz stara o odnowenie jej u kulczyktradex, ale oczywiscie nikt o tym nie wie :> a co to zmienia w ich usługach? bo zamierzałem tam wysłać kolegę na sprawdzenie audi :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 powiem wam w sekrecie ze ster stracil licencje serwisu aso vw i mocno sie teraz stara o odnowenie jej u kulczyktradex, ale oczywiscie nikt o tym nie wie :> No wiadomo, przecież Brynia narobiła tam rabanu jak jej piopierdolili historię 1.8 TeKu.
odzim Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 powiem wam w sekrecie ze ster stracil licencje serwisu aso vw i mocno sie teraz stara o odnowenie jej u kulczyktradex, ale oczywiscie nikt o tym nie wie :> No wiadomo, przecież Brynia narobiła tam rabanu jak jej piopierdolili historię 1.8 TeKu. :polew:
Rekomendowane odpowiedzi