wuju Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 W sumie to niewiele mniejszy od naszego, ale ciii. jeszcze trochę a w kozienicach beda większe niz w radomiu :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Zrób mocną ekipę z Kozienicach to czasem was odwiedzimy.
wuju Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 ja kupel fusia sie zapozna.. i jeszcze paru by sie znalazło
Fusiu Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 no nie ma problemu ;] ja jeszcze mam dwoch kolegow z kozienic co posiadaja A4 ;]
tomaszu Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 no to juz macie konkretna ekipe. Przyjezdzajcie na spoty, albo zapraszajcie nas.
mcm Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 no to juz macie konkretna ekipe. Przyjezdzajcie na spoty, albo zapraszajcie nas. coś czuję że ni długo do Kozienic zacznę jeździć ... bo w Radómió się posypała ekipa :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 coś czuję że ni długo do Kozienic zacznę jeździć ... bo w Radómió się posypała ekipa :gwizdanie: Oj Morcin, nie marudź, wszędzie są jakieś przestoje.
mcm Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 coś czuję że ni długo do Kozienic zacznę jeździć ... bo w Radómió się posypała ekipa :gwizdanie: Oj Morcin, nie marudź, wszędzie są jakieś przestoje. no tak - kryzys ... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 coś czuję że ni długo do Kozienic zacznę jeździć ... bo w Radómió się posypała ekipa :gwizdanie: Oj Morcin, nie marudź, wszędzie są jakieś przestoje. no tak - kryzys ... :gwizdanie: już nie już wróciłem ;D
Madas Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 coś czuję że ni długo do Kozienic zacznę jeździć ... bo w Radómió się posypała ekipa :gwizdanie: Oj Morcin, nie marudź, wszędzie są jakieś przestoje. cześć to prawda chyba wszystkie regiony mają w tym okresie małe przestoje
wuju Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 pojeździłem wczoraj wszystkimi napędami i musze przyznać ze chyba pójdę w ślady bryni wcześniej niz przewidywałem
tomaszu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 pojeździłem wczoraj wszystkimi napędami i musze przyznać ze chyba pójdę w ślady bryni wcześniej niz przewidywałem Powinni zacząć produkcję A4 z RWD.
Gość Michał Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 już nie już wróciłem ;D witaj oZiU , jak wypoczynek?
oZiX Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 już nie już wróciłem ;D witaj oZiU , jak wypoczynek? cześć już dostałem sprawozdanie z imprezy:Pwyjazd taki sobie pierwszego dnia się Aśka na mnie wkurzyła bo coś sobie ubzdurała pogoda do bani no i od ostatniego spota jestem zatruty więc częste wizyty w wc nie dodały uroku no i wczoraj wracałem ciurkiem;p
tomaszu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Co to znaczy wracać ciurkiem? Oziu, kurna, stęskniłem się za Tobą.
Gość Michał Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Co to znaczy wracać ciurkiem? Oziu, kurna, stęskniłem się za Tobą. No nie? Bez oZiA jakoś tak lipnie
Gość Michał Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 oZiU kochamy cię Taaak!!! :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi