wuju Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Ja zrobiłem tak jak mi poradziliście no i wygląda na to, że ozdrowiałem. :> ze popiłeś czy por%#$@&*s ? bo nie wiem jak sie dziś leczyć może najpierw jedno potem 2 :kox:
mcm Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 Ja zrobiłem tak jak mi poradziliście no i wygląda na to, że ozdrowiałem. :> ze popiłeś czy por%#$@&*s ? może najpierw jedno potem 2 :kox: tak ale w odwrotnej kolejności bo inaczej możesz nie dać rady :polew:
wuju Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 tak ale w odwrotnej kolejności bo inaczej możesz nie dać rady jak nie jak tak
zuloo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Koledzy może ktoś z was podskoczyć i obadać tą a 4 ? http://moto.allegro.pl/item754260632_audi_a_4_mod_2002_1_9tdi_130km_100_bezwypadkowy.html
Gość Michał Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Koledzy może ktoś z was podskoczyć i obadać tą a 4 ? http://moto.allegro.pl/item754260632_audi_a_4_mod_2002_1_9tdi_130km_100_bezwypadkowy.html Noo ładną Ziółki furkę wystawili, ale do S-lina to jej daaaleko Komis na Wiejskiej,znam jednego z braci którzy go prowadza, podjechac to nie dam rady,nie mam czasu ale postaram sie dowiedziec conieco [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 20:56_________________________________________________Ale zmordowany jestem, a we wtorek znów popijawa się szykuje :gwizdanie:
zuloo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Słuchaj to podpytaj kogoś o nią i daj mi znać na priva, może ktoś jeszcze mógł by podjechać i ją obejrzeć czy to nie szrot
oZiX Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Słuchaj to podpytaj kogoś o nią i daj mi znać na priva, może ktoś jeszcze mógł by podjechać i ją obejrzeć czy to nie szrot jutro podjadę jak będzie otwarte tak ale w odwrotnej kolejności bo inaczej możesz nie dać rady jak nie jak tak wuju on już prawie emeryt jest to wiesz:P
odzim Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 moze tez dam rade jutro sprawdzic vagiem i czujnikiem lakieru ,
oZiX Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 moze tez dam rade jutro sprawdzic vagiem i czujnikiem lakieru , to może razem podjedziemy ??
mcm Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 Słuchaj to podpytaj kogoś o nią i daj mi znać na priva, może ktoś jeszcze mógł by podjechać i ją obejrzeć czy to nie szrot jutro podjadę jak będzie otwarte tak ale w odwrotnej kolejności bo inaczej możesz nie dać rady jak nie jak tak wuju on już prawie emeryt jest to wiesz:P te misiek nie podskakuj
oZiX Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 możemy to się jutro zdzwonimy Słuchaj to podpytaj kogoś o nią i daj mi znać na priva, może ktoś jeszcze mógł by podjechać i ją obejrzeć czy to nie szrot jutro podjadę jak będzie otwarte tak ale w odwrotnej kolejności bo inaczej możesz nie dać rady jak nie jak tak wuju on już prawie emeryt jest to wiesz:P te misiek nie podskakuj przecie to taki dzołk jest młodego gawędziarza:D
wuju Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 oZiX jak było na galeriankach? tez chyba bede musiał na to isc ;(
zuloo Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 moze tez dam rade jutro sprawdzic vagiem i czujnikiem lakieru , to może razem podjedziemy ?? O chłopaki super ;] Dajcie znać o wyniku ;]
Gość Michał Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 oZiX jak było na galeriankach? tez chyba bede musiał na to isc ;( My idziemy dzisiaj własnie, a wczesniej znajomi nas wyciągaja do skansenu na jakiś festiwal ziemniaka, czy coś wuju , jak tam zainteresowanie furką? mysle czy by mojej nie opchnać
oZiX Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Michale ile chcesz za swoją ?? a może chcesz mi parę rzeczy z niej dać hhehe wuju nie byłem na tym filmie[; przyjechaliśmy do mnie pić potem pokerek i spać ;> ale film ponoć wyczesany[;
wuju Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 wuju , jak tam zainteresowanie furką? mysle czy by mojej nie opchnać zainteresowanie to nawet jest, ale jak nie chcesz przepisać jako darowizna albo za symboliczna kwotę to nie ma co wystawiać z tego co widze to ludzie chcą kupić tanio auto, nie ważne ze przy zsumowaniu ceny auta opłat przeglondu ubezpieczenia cena wyjdzie znacznie wieksza a to na co chcesz zmienić?
mcm Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 wuju , jak tam zainteresowanie furką? mysle czy by mojej nie opchnać zainteresowanie to nawet jest, ale jak nie chcesz przepisać jako darowizna albo za symboliczna kwotę to nie ma co wystawiać z tego co widze to ludzie chcą kupić tanio auto, nie ważne ze przy zsumowaniu ceny auta opłat przeglondu ubezpieczenia cena wyjdzie znacznie wieksza a to na co chcesz zmienić? Michał to już teraz na Ferrari
wuju Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Michał to już teraz na Ferrari może zostanie przy marce i jakieś S5 wycharczy
tomaszu Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Dobry, karwa, właśnie z wesela wróciłem...
Rekomendowane odpowiedzi