tomaszu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Michał poszedł na urlop, bo nie wiedział jak zmienić nick. Za jakiś czas zarejestruje się z nowym nickiem.
odzim Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Michał usunął konto na własna prośbę. rozmawiałam z nim o tym wczoraj, ale myslałam że żaruje.... Tłumaczyłam mu że skoro twierdzi że forum zajmuje mu za duzo czasu i za bardzo go rozprasza , to niech sobie założy bana na miesiąc tak jak ja, ale widac nie posuchał i co wstąpił do AA a4 klub :polew:
tomaszu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Dobra Gołąbeczki, do wieczora. Myślę, że przyjadę ok. 20:30 to obgadamy pewne sprawy.
poziek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tłumaczyłam mu że skoro twierdzi że forum zajmuje mu za duzo czasu i za bardzo go rozprasza , to niech sobie założy bana na miesiąc tak jak ja, ale widac nie posuchał :polew: :naughty:
lukaszr Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tłumaczyłam mu że skoro twierdzi że forum zajmuje mu za duzo czasu i za bardzo go rozprasza , to niech sobie założy bana na miesiąc tak jak ja, ale widac nie posuchał Trzeba go było wysłać do mnie ... wtedy na pewno by POSŁUCHAŁ, a wątpię czy byłby bardziej uparty niż Ty na początku roku jak chciałaś usunąć konto
poziek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Oj tak determinacja Bryni żeby nie mieć konta na PLce tylko na Ełu była ogromna
mcm Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 dla mnie jednak dziwnie to wszystko wygląda
tomaszu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Uwaga, zielony przyszedł na radomski leczyć kompleksy.
mcm Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Uwaga, zielony przyszedł na radomski leczyć kompleksy. niech najpierw swoje wyleczy
poziek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Uwaga, zielony przyszedł na radomski leczyć kompleksy. Ty jednak zjebany jesteś
tomaszu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ty jednak zjebany jesteś Przynajmniej nie jestem sam, bo widzę, że Ciebie też całkowicie zjebało.
poziek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie stawiaj siebie w tym samym szeregu co mnie. Ja przydupasem klubowiczek nie jestem :naughty:
tomaszu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie stawiaj siebie w tym samym szeregu co mnie. Ja przydupasem klubowiczek nie jestem :naughty: A ja byłem jestem i będę, a mimo wszystko jestem mniej zjebany niż Ty - zakompleksiony mod, który osobiste sprawy wywleka na forum żeby zwrócić na siebie uwagę. Gdybyś był mądry to byś wiedział dlaczego się stawiam.
poziek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tomciu oleję cię i twoje zaczepki
odzim Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 dzisiaj mnie nie bedzie na spocie , bratu dziewczyna sie urodzila 57 cm i 3600g wiec jestem w Rosie i pije pepkowe, pozdro Ps michala tez nie bedzie bo jedzie do belgi po auto
tomaszu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tomciu oleję cię i twoje zaczepki Dobrze, że chociaż instynkt samozachowawczy masz w normie.
poziek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tomciu oleję cię i twoje zaczepki Dobrze, że chociaż instynkt samozachowawczy masz w normie. e tam...po prostu szkoda cie uciszać...
wuju Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 co tu sie wyprawia z samego rana?
mcm Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 a odpierdala ludziom na jesień
Rekomendowane odpowiedzi