tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Przyszły mi dzisiaj śliczne felunie do mojego wielbłąda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 czarny mat [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:50_________________________________________________mam takie same tylko z oponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Czarne stalówki rulez [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 21:52_________________________________________________ mam takie same tylko z oponami opuny bedo w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dobra Panie I Panowie!!!Jak będziecie gotowi to dajcie znac.Nie mogę dojśc z pinami bo żadne mi nie pasują.Myślałem że ktoś pomoże bo rwę się do roboty,ale jak trza to poczekam.Ale i tak chyba wpadnę.Jak co to tak jak zawsze.Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dobra Panie I Panowie!!!Jak będziecie gotowi to dajcie znac.Nie mogę dojśc z pinami bo żadne mi nie pasują.Myślałem że ktoś pomoże bo rwę się do roboty,ale jak trza to poczekam.Ale i tak chyba wpadnę.Jak co to tak jak zawsze.Pozdro!!! jakimi pinami;D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 kolega chyba lampki na polift reza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 kolega chyba lampki na polift reza aha:D ja swoje też będę musiał porezać bo jak pojeżdżę po wybojach to mi kierunki przestają działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Przyszły mi dzisiaj śliczne felunie do mojego wielbłąda. musze i ja jakieś 15 na zimę założyć, może ma ktoś na zbyciu ja mam czujnik i bede w piatek wuju mi tez chyba sie uda przyjechać to wez ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 odzim, nie bierz czujnika, bo wujek i tak nie przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przyszły mi dzisiaj śliczne felunie do mojego wielbłąda. musze i ja jakieś 15 na zimę założyć, może ma ktoś na zbyciu ja mam czujnik i bede w piatek wuju mi tez chyba sie uda przyjechać to wez ze soba ja mam na zbyciu 15;P takie firmowe ori z b5:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przyszły mi dzisiaj śliczne felunie do mojego wielbłąda. musze i ja jakieś 15 na zimę założyć, może ma ktoś na zbyciu ja mam czujnik i bede w piatek wuju mi tez chyba sie uda przyjechać to wez ze soba ja mam na zbyciu 15;P takie firmowe ori z b5:P ile ecie pecie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 odzim, nie bierz czujnika, bo wujek i tak nie przyjedzie. też tak myślę dobra dobra.. mcm weźmiesz laptopa może w końcu logi zrobimy ja mam na zbyciu 15;P takie firmowe ori z b5:P ile chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 mcm weźmiesz laptopa może w końcu logi zrobimy mcm, nie bierz laptopa, bo w tym jego redle i tak się nie podłączysz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 mcm weźmiesz laptopa może w końcu logi zrobimy wezmę ale jak cię nie będzie to już nigdy nie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 mcm weźmiesz laptopa może w końcu logi zrobimy mcm, nie bierz laptopa, bo w tym jego redle i tak się nie podłączysz.. a ty co sie tak czepiasz z samego rana [br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:25_________________________________________________ mcm weźmiesz laptopa może w końcu logi zrobimy wezmę ale jak cię nie będzie to już nigdy nie zrobimy spoko lala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 mcm weźmiesz laptopa może w końcu logi zrobimy wezmę ale jak cię nie będzie to już nigdy nie zrobimy To już widzę jak se wujo zrobił logi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ozixu jakie ty masz te felgi alu czy stalówki i ile chcesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 To już widzę jak se wujo zrobił logi.. ozixu jakie ty masz te felgi alu czy stalówki i ile chcesz :?: stalówki chyba, byłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ozixu jakie ty masz te felgi alu czy stalówki i ile chcesz :?: On to ma chyba te takie, na których kiedyś jeździł - stalówko-alusy z B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi