Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

mcm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

kto będzie :mysli: bo my chyba we 2 wpadniemy :gwizdanie:

Nie wierzę karwa, dwóch wujów przyjedzie. Róbta zdjęcia. :D

Dobra, idę się szykować na pożegnanie kawalerskiego stanu pana Karola. :decayed:

ten co siedział z przodu to fusiu, a ten co go za kolano łapałes z tylu to musi kolega fusia :cool1:

znalazłem http://wiki.ross-tech.com/index.php/17664/P1256[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 23:32_________________________________________________na tyle ile znam language to nie występują symptoms :kox:

:>

1. P1256 17664

(Silnik/Kody błędów)

Czujnik G62 temperatury płynu chłodzącego. Przerwa lub zwarcie z potencjałem plus.

[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 23:40_________________________________________________

ten co siedział z przodu to fusiu, a ten co go za kolano łapałes z tylu to musi kolega fusia :cool1:

o ile wiem to on tobie uwagę zwracał żebyś go po plecach nie głaskał :polew:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 23:42_________________________________________________odzim zobacz jak moje turbo ładnie wstaje po wycięciu kata :>

011dv.th.jpg

o ile wiem to on tobie uwagę zwracał żebyś go po plecach nie głaskał :polew:

juz sie nie wykręcaj :wink4:

oj bo myślałem ze to twoje :tongue4:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 23:52_________________________________________________co daje wyciecie katalizatora?

daje to że szybciej (w)staje :polew: :polew: :polew:

Gość Adrian Matracki

Ktoś z klubu ogarnia rozrząd ? Po dzwonie mam kilka problemów auto nie reaguje na pedał gazu chodzi tylko na wolnych obrotach i telepie całym samochodem...

Z tego co wyczytałem na forum częściowo winny jest błąd 777 czyli błąd położenia przepustnicy ale zastanawiam się co ma on do telepania całym samochodem na wolnych obrotach. Zastanawiam się czy nie jest to wina właśnie napinacza który bardzo dziwnie się zachowuje.

Dla chętnych dziś spot u mnie w garażu :thumbdown: będę tam siedział aż dojdę co i jak z furakiem może wy na coś wpadniecie....

Marcin jak byś miał chwilę czasu to wpadł byś ty dobrze ogarniasz temat może byś mi coś doradził bo aż strach wyjechać tym samochodem teraz żeby rozrządu nie uwalić :kwasny: Ma ktoś może nr telefonu do jakiegoś lotnego machera co możne podskoczyć i ocenić sytuację ?

to co nie dojechał do angoli - jebnąłeś :?: :mysli:

ja dziś nie za bardzo czasowo, może odzim albo Michał pomogą :mysli:

[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 10:20_________________________________________________napisz konkretnie co się stało i jakie są objawy, zdało by się też VAGa podpiąć i błędy sczytać

Gość Adrian Matracki

Nawet nie masz pojęcia jakich problemów sobie narobiłem :wallbash: o 3 w nocy wyskoczył przede mnie szkop wystraszyłem sie go i dałem po helach nie wyhamowałem do tira i przywaliłem po belce zderzakowej rozszczelniło mi chłodnice ;( i wróciłem do domu dzięki pomocy Tomka i kolegi z a4klubu który mnie zwlekł z stamtąd lawetą

Objawy:

Bark reakcji na pedał gazu

Czarna sadza z wydechu

tylko niskie obroty

i telepanie całym samochodem tak jak by na 3 cylindrach pracował ale wydaje mi się że to wina tego walniętego napinacza który powoduje wibracje.

Gość Adrian Matracki

Brat zabiera auto trzeba będzie po autocasco sie zgłosić i tyle... Ale szkoda furaka prawy błotnik lampa i maska chłodnica do wymiany :kwasny:

Auto jest już poskładane do kupy i czas by było do lakiernika go zaprowadzić ale strach wyjechać z tym napinaczem :kwasny:

Sam dzwon nie by duży al szkód narobił głownie przez te chłodnice bo nawet poduchy nie strzeliły