busian26 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a moze byc karta klubu nokia fajna Pania moge przywiesc, ale nie obiecuje, ze bedzie chciala sie oddac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nikt u złodzieji nie ubezpiecza juz od dawna , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busian26 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Brynia, ja mam PZU. mam kupla agenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nikt u złodzieji nie ubezpiecza juz od dawna , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Pewnie dostanę bana na .ełu ale nie mogłem patrzeć na głupoty wypisywane w temacie spotów radomskich. Mosad z eu to kolega Adrian czy ktoś inny? (właściciel b5 z felgami od rsa chyba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Pewnie dostanę bana na .ełu ale nie mogłem patrzeć na głupoty wypisywane w temacie spotów radomskich. Mosad z eu to kolega Adrian czy ktoś inny? (właściciel b5 z felgami od rsa chyba ) a to zdrajca jeden:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 trzeba mu paszport polsatu zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie zdrajca wszedlem wlasnie na eu i przeczytalem watek jego i nic tam nie ma , raczej ze jest chlopak w porzadku , dla mnie to dziecinada do jakiego klubu naleze , co to za roznica wazne ze mozna sie dowiedziec czegos o autach i spotkac ludzi , polecam lekture przypomina mi to jakies smieszne spory pozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busian26 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Brynia, ja mam PZU. mam kupla agenta... super, tylko prosciej jak by to był ktos z radomia, Grójca Kozienic lub Zwolenia..., ale spoko pogadamy w piątek na spocie - mam nadzieję że będziesz nie wiem, jestem za granica, nie wiem kiedy powrot. a z tym PZU to cos powazna akcja??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busian26 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 no spoko, tylko ja obecnie smigam na polisie na miesiac na firme. poza tym nie wiem czy wyrobie sie z naprawa auta,ale jezeli mi sie uda, to chetnie sie pojawie, zawsze to ciekawie poznac nowych ludzi... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie zdrajca wszedlem wlasnie na eu i przeczytalem watek jego i nic tam nie ma , raczej ze jest chlopak w porzadku , dla mnie to dziecinada do jakiego klubu naleze , co to za roznica wazne ze mozna sie dowiedziec czegos o autach i spotkac ludzi , polecam lekture przypomina mi to jakies smieszne spory pozka Ale ja nie mówię, że on jest zdrajcą czy że to on głupot napisał. Tylko o tym co pisała reszta np. że u nas za .eu lecą bany :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ta linkow tez nie da sie wkleic z eu juz tak jakos nasi moderatorzy maja bzika na tym punkcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 zief[; fajnie fajnie [;[ Brynia moi koledzy maja w PZu jak by co;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Dobry, ja mam cytronetkę w PZU.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a potem on wytłumaczy nam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 czy ktoś z Was ma auto ubezpieczone w PZU, jak macie, to dajcie znać ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 niedługo okaże się że i ja mam :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Jak Brynia zadzwoni to dowiem się o co w tym wszystkim chodzi, a później powiem, że żartowałem - nie mam PZU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi