poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Czekam z niecierpliwością, ciekawe z jaka czestotliwością będe teraz kropki zbierać chyba sznyty od pejczyka
poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A mnie już nie kochasz ? Ciebie nigdy nie kochała Od zawsze kocha się we mnie Cóż zrobić ja jestem przyzwyczajony
poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Eeeeeeeeee pejczyk to ja juz mam Brynia a na ełu dostałaś już VIPa ? :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 No ja własnie nadal nie wiem, którego z Was bardziej :polew: Ale za mną za to bardziej tęskniłaś, prawda ?
jarko Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Eeeeeeeeee pejczyk to ja juz mam Brynia a na ełu dostałaś już VIPa ? :naughty: :naughty: Tam nie ma Vipów, są tylko ASY :gwizdanie:
poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Tam nie ma Vipów, są tylko ASY :gwizdanie Brynia jest Asem z ełu :naughty:
poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 a ja myślałam że Adminem :cool1 Murzyn ci zaproponował taką fuchę ? :gwizdanie: w sumie nie wiem czy mogę używać tego słowa bo zostanę posądzony o
Gość Michał Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Znalazła się zagubiona owieczka Wpadnij w piatek na spota jak juz jesteś z powrotem
Gość Michał Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Brynia , wpadaj bez auta to zrobimy powitanie we Fregacie
oZiX Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Brynia , wpadaj bez auta to zrobimy powitanie we Fregacie No to jest słuszna koncepcja, ale alku tez nie moge pic ;( uła to co się z Tobą dzieje jak można spytać ??
Suli Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Czyżby, czyżby :naughty: jakiś owocny weekend :naughty: Można gratulować :?:
tomaszu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Słuchajcie, kto ma możliwość otworzyć spoty warszawskie? Robicie nam tu niepotrzebny spam, wynocha! Brynia, miło Cie znow wideć w barwach klubowych. :th: Przy okazji pozdrawiam...
poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Słuchajcie, kto ma możliwość otworzyć spoty warszawskie? Robicie nam tu niepotrzebny spam, wynocha! Brynia, miło Cie znow wideć w barwach klubowych. :th: Przy okazji pozdrawiam... tylko Lukas lub Prezes tymczasem jesteśmy tutaj jakże szczęśliwi, że Brynia wróciła do nas :polew:
tomaszu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 tymczasem jesteśmy tutaj jakże szczęśliwi, że Brynia wróciła do nas :polew: Słuchaj, psujesz klimat w spotach radomskich. Zrób se urlop, albo zacznij nowy wątek. Lukas, Hugo, pomocy - otwórzcie spoty warszawskie!! :!:
poziek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 tymczasem jesteśmy tutaj jakże szczęśliwi, że Brynia wróciła do nas :polew: Słuchaj, psujesz klimat w spotach radomskich. Zrób se urlop, albo zacznij nowy wątek. Nie czytałeś naszej wspólnej deklaracji miłości ?
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A Zygmuntowi jak zwykle coś nie pasuje Witamy tylko Brynię _________________________________________________
mcm Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 no to w Piątek z gośćmi i z ze zgubami się widzimy :>
tomaszu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie czytałeś naszej wspólnej deklaracji miłości ? Czytałem - brzmi nawet wiarygodnie.
Rekomendowane odpowiedzi