odzim Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 dzis u mnie była Brynia1[; też w sprawie laski :polew: :polew: ale ciekawe czy czystym autem :gwizdanie:
mokom69 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 witam mam do sprzedania może znajdzie się ktoś chętny http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10671386
tomaszu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 mokom, fajna Tojotka. Byłeś na zachodzie na zakupach?
mokom69 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 mokom, fajna Tojotka. Byłeś na zachodzie na zakupach? czesc Tomaszu byłem byłem... co prawda plan był by kupić A4 jednak lipa po całości i wziąłem toyotke ale to chwilowo tylko:) choć nie powiem podoba mi się i spalanie małe:)
tomaszu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Tomaszu byłem byłem... co prawda plan był by kupić A4 jednak lipa po całości i wziąłem toyotke ale to chwilowo tylko:) choć nie powiem podoba mi się i spalanie małe:) To są dobre samochody, więc wcale bym się nie zdziwił jakbyś ją sobie zostawił. Poza tym ładna jest. To jest D4D, tak?
wuju Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 toyotki dobre sa.. ale audi to audi
mokom69 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 tak d4d ale nie zostawię za droga niestety jak dla mnie:)
mcm Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 a zainteresowanie masz[;?:takim samochodem będzie i szybko powinna się sprzedać
mokom69 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 wczoraj wystawiłem w takim stanie jak jest i miałem już parę telefonów więc jakieś jest natomiast jutro wstawiam ją do blacharzy itd więc będe sprzedawał póżniej już zrobioną
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 wczoraj wystawiłem w takim stanie jak jest i miałem już parę telefonów więc jakieś jest natomiast jutro wstawiam ją do blacharzy itd więc będe sprzedawał póżniej już zrobioną Zrób dokładne zdjęcia, żeby później pokazać co było..[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 07:46_________________________________________________Znacie jakiegoś dobrego lakiernika, który mi przyjmie busa do pomalowania?
kudalty66 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 wczoraj wystawiłem w takim stanie jak jest i miałem już parę telefonów więc jakieś jest natomiast jutro wstawiam ją do blacharzy itd więc będe sprzedawał póżniej już zrobioną Zrób dokładne zdjęcia, żeby później pokazać co było..[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 07:46_________________________________________________Znacie jakiegoś dobrego lakiernika, który mi przyjmie busa do pomalowania? jak wysokii ten bus, jaki model????
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Brynia, powiedz Łukaszowi, że zaliczyliśmy prawie cały tor off roadowy na Koniówce. Straty są takie, że skrzywiłem jedną rurę i chyba przegub poleciał, bo cuś stuka, ale warto było. Adrenalina taka jak w Ułężu. Mowa o niepozornym aucie - Hyundai Starex 4wd, kudłaty wie o co chodzi... Szkoda, że nie miałem aparatu, bo Startrek po kilku wodowaniach wygląda kozacko i śmierdzi mułem. BTW, kudłaty, jutro zaprowadzam auto do blacharza i myślę, że w przyszłym tyg. będę mógł przyjechać do Ciebie. :th:
kudalty66 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Brynia, powiedz Łukaszowi, że zaliczyliśmy prawie cały tor off roadowy na Koniówce. Straty są takie, że skrzywiłem jedną rurę i chyba przegub poleciał, bo cuś stuka, ale warto było. Adrenalina taka jak w Ułężu. Mowa o niepozornym aucie - Hyundai Starex 4wd, kudłaty wie o co chodzi... Szkoda, że nie miałem aparatu, bo Startrek po kilku wodowaniach wygląda kozacko i śmierdzi mułem. BTW, kudłaty, jutro zaprowadzam auto do blacharza i myślę, że w przyszłym tyg. będę mógł przyjechać do Ciebie. :th: spoko czekam z niecierpliwością
oZiX Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Tomaszu a co z z autem Ci sie stało??:<
Rekomendowane odpowiedzi