wuju Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wuju : ładniej niż się spodziewałem :th: mimo tego ze przytyrane to i tak wyglądają za***iście na aucie w piątek piszę się na spota tez chyba jak mi mechanik odda samochód :gwizdanie:
mokom69 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ja jak zarejestruje w piąte to furakiem, jak nie zarejestruje to będę popijał, ale na spocie oczywiście:) wuju powiem Ci że na początku jak fele pokazywałeś to tak sobie jakoś to wyobrażałem inaczej ale teraz kox
oZiX Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a co duży przegląd ;D? ja muszę wrócić bo mam przegląd ważny do piątku:P
wuju Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 no rozrząd w końcu z przeglądem nie no wyglądają prze tylko opony sa po hu ju ale nie można mieć wszystkiego
tomaszu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 No mnie to już męczy jakiś czas.. w niedzielę postanowiłem, że nie odpuszczę. Daje se rok No to do roboty Raguś. Powodzenia. :th: mokom, nie uwierzę dopóki Cię nie zobaczę na spocie.
mokom69 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 No mnie to już męczy jakiś czas.. w niedzielę postanowiłem, że nie odpuszczę. Daje se rok No to do roboty Raguś. Powodzenia. :th: no ja sam nie wierzę ale nie ma odwrotu jak nie autem to będę dzwonił byście mnie zabrali:) mokom, nie uwierzę dopóki Cię nie zobaczę na spocie.
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 no ja sam nie wierzę ale nie ma odwrotu jak nie autem to będę dzwonił byście mnie zabrali:) Nie ma problemu, jak coś to dzwoń. :th:
Korzeń Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cześć Brynia Spotkałem w internecie Twojego Filipka ;-) http://www.autokrata.pl/artykul/radiowozy-ze-zjednoczonych-emiratw-arabskich-7538
mokom69 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nie ma problemu, jak coś to dzwoń. :th: Tomaszu a czy mógłbyś na spota zabrać ze sobą miernik lakieru??
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tomaszu a czy mógłbyś na spota zabrać ze sobą miernik lakieru?? Jasne. :th:
MRoger Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Widziałem w takiej e30 silnik V12 a tak a propose pewnie już widzieliście ale widziałem to już wiele razy i nadal lubię to oglądać zrób coś takiego
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 zrób coś takiego Gdybym chciał samochód do jazdy na wprost to kupiłbym np. Audi.
wuju Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:32_________________________________________________z pracy w sumie niedawno wrociłem
mcm Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:32_________________________________________________z pracy w sumie niedawno wrociłem no tak latarnie pogasili trzeba wracać do domu :polew:
wuju Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 no.. zwiozłem moje dziwki i koniec na dzis
mcm Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 no.. zwiozłem moje dziwki i koniec na dzis PIMP już wiem dlaczego w tak młodym wieku jeździsz B6 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi