lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 gorzej :naughty: Dużo gorzej :naughty:
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 co się z nią stało? nie pytaj :gwizdanie: :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 co się z nią stało? Lepiej nie pytaj, ale po krótce: zmieniła się mocno ... kolor włosów, samochód, dom, upodobania, charakter ... BMW i wszystko jasne :kox:
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 co się z nią stało? Lepiej nie pytaj, ale po krótce: zmieniła się mocno ... kolor włosów, samochód, dom, upodobania, charakter ... BMW i wszystko jasne :kox: stała się facetem?
lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 stała się facetem? Czasami można było powiedzieć, że to baba z jajami
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czasami można było powiedzieć, że to baba z jajami :polew: :polew: :polew: :polew: a to pech
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ...a tak jej ładnie z oczu patrzyło.. :polew:
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wpadnij na spota to zobaczysz i ją poznasz Wpadnę na pewno
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 hmm, byłem tam kilka razy i jej nie widziałem chyba coś jej te kółka nie wychodzą
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 hmm, byłem tam kilka razy i jej nie widziałem chyba coś jej te kółka nie wychodzą A to Ty jesteś jednym z tych co przyjeżdżają na parking, czają się gdzieś na boku i po chwili odjeżdżają z piskiem opon? Z resztą nieważne, jak przyjedziesz z tymi koleżankami, o których mówiłeś to będzie dobrze. Nie mówię jaki mam gust, zrób mi, a właściwie nam wszystkim niespodziankę.
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tomaszu jezdzicie dzisij wieczorem ok 20-stej gdzieś? W sumie można się gdzieś wybrać.
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Z resztą nieważne, jak przyjedziesz z tymi koleżankami, o których mówiłeś to będzie dobrze. Nie mówię jaki mam gust, zrób mi, a właściwie nam wszystkim niespodziankę. :naughty Podobno z Ciebie jest jurny chłopak, więc zabiorę ze sobą dwie fajne babki,specjalnie dla Ciebie
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 dobra ale nie wczesniej jak ok 20-stej, bo musze pasztet zrobic :polew: Spoko, jazda bokami przed 20:00 nie ma uroku. Weź Ukcia, zawsze to dodatkowa para rąk do wypychania auta z rowu.. [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 09:45_________________________________________________ Podobno z Ciebie jest jurny chłopak, więc zabiorę ze sobą dwie fajne babki,specjalnie dla Ciebie Czekam z niecierpliwością. miksson, jeśli jesteś słowny to już mi zaymponowałeś.
lukaszr Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Podobno z Ciebie jest jurny chłopak, więc zabiorę ze sobą dwie fajne babki,specjalnie dla Ciebie Myślę, że może już warto powiedzieć o zmianie, którą zrobiłeś wczoraj - czy się mylę ? Czekam z niecierpliwością. miksson, jeśli jesteś słowny to już mi zaymponowałeś. Hmmmmm ... ciekawe, ale wyjaśnienie może za chwilę
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Że niby co, że to jest jonny?? Nieważne, jak przywiezie laski to może być nawet i jonny. Jonny, nie wsydź się, i tak nikt cię nie zna, więc nie będziesz zdemaskowany. Przyjeżdżaj na spota.
oZiX Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 e ja obstawiam kogoś innego;PPP Brynai jade z wami;P
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tak sobie pomyślałem.. Skoro ma się 2 auta, jedno FWD, a drugie RWD to czy to znaczy, że się ma AWD??
miksson Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Że niby co, że to jest jonny?? Nieważne, jak przywiezie laski to może być nawet i jonny. Jonny, nie wsydź się, i tak nikt cię nie zna, więc nie będziesz zdemaskowany. Przyjeżdżaj na spota. :tongue4:
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Oziu, będziesz naszą sondą. Weźta sibiradia.
Rekomendowane odpowiedzi