Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gorzej :naughty: :naughty: :naughty:

Dużo gorzej :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co się z nią stało? :decayed:

nie pytaj :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Lepiej nie pytaj, ale po krótce: zmieniła się mocno ... kolor włosów, samochód, dom, upodobania, charakter ... BMW i wszystko jasne :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Lepiej nie pytaj, ale po krótce: zmieniła się mocno ... kolor włosów, samochód, dom, upodobania, charakter ... BMW i wszystko jasne :kox: :kox: :kox:

stała się facetem? :kox:

Opublikowano

stała się facetem? :kox:

Czasami można było powiedzieć, że to baba z jajami :evil::kox::naughty:

Opublikowano

Czasami można było powiedzieć, że to baba z jajami :evil::kox::naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a to pech :kox:

Opublikowano

hmm, byłem tam kilka razy i jej nie widziałem :mysli: chyba coś jej te kółka nie wychodzą :tongue4:

A to Ty jesteś jednym z tych co przyjeżdżają na parking, czają się gdzieś na boku i po chwili odjeżdżają z piskiem opon? :decayed:

Z resztą nieważne, jak przyjedziesz z tymi koleżankami, o których mówiłeś to będzie dobrze. Nie mówię jaki mam gust, zrób mi, a właściwie nam wszystkim niespodziankę. :naughty:

Opublikowano

Tomaszu jezdzicie dzisij wieczorem ok 20-stej gdzieś?

W sumie można się gdzieś wybrać. :PB98:

Opublikowano

Z resztą nieważne, jak przyjedziesz z tymi koleżankami, o których mówiłeś to będzie dobrze. Nie mówię jaki mam gust, zrób mi, a właściwie nam wszystkim niespodziankę. :naughty

Podobno z Ciebie jest jurny chłopak, więc zabiorę ze sobą dwie fajne babki,specjalnie dla Ciebie :good::naughty:

Opublikowano

dobra ale nie wczesniej jak ok 20-stej, bo musze pasztet zrobic :polew: :polew:

Spoko, jazda bokami przed 20:00 nie ma uroku. Weź Ukcia, zawsze to dodatkowa para rąk do wypychania auta z rowu.. :D[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 09:45_________________________________________________

Podobno z Ciebie jest jurny chłopak, więc zabiorę ze sobą dwie fajne babki,specjalnie dla Ciebie :good::naughty:

Czekam z niecierpliwością. miksson, jeśli jesteś słowny to już mi zaymponowałeś. :kox::decayed:

Opublikowano

Myślę, że może już warto powiedzieć o zmianie, którą zrobiłeś wczoraj - czy się mylę ?

Czekam z niecierpliwością. miksson, jeśli jesteś słowny to już mi zaymponowałeś. :kox::decayed:

Hmmmmm ... ciekawe, ale wyjaśnienie może za chwilę :wink4:

Opublikowano

Że niby co, że to jest jonny??

Nieważne, jak przywiezie laski to może być nawet i jonny. Jonny, nie wsydź się, i tak nikt cię nie zna, więc nie będziesz zdemaskowany. Przyjeżdżaj na spota. :decayed:

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem.. Skoro ma się 2 auta, jedno FWD, a drugie RWD to czy to znaczy, że się ma AWD?? :co:

:decayed:

Opublikowano

Że niby co, że to jest jonny??

Nieważne, jak przywiezie laski to może być nawet i jonny. Jonny, nie wsydź się, i tak nikt cię nie zna, więc nie będziesz zdemaskowany. Przyjeżdżaj na spota. :decayed:

:tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Oziu, będziesz naszą sondą. Weźta sibiradia. :decayed: