tomaszu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 odzim jest uciszony ale na pw może odpisywać Pewnie tak. Odzim, pisz do kogoś PW, a ktoś będzie Cie cytować.
Korzeń Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Co dzisiaj robicie? Kurde, po tych świętach to ja nie umiem normalnie funkcjonować. Wróciłem z roboty i nie wiem co ze sobą zrobić. :doh1: d*py ci trzeba dokładnie to samo sobie pomyślałem
oZiX Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Co dzisiaj robicie? Kurde, po tych świętach to ja nie umiem normalnie funkcjonować. Wróciłem z roboty i nie wiem co ze sobą zrobić. :doh1: d*py ci trzeba albo i z haremu :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niech mnie ktoś przytuli. odważne wyznanie :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niech mnie ktoś przytuli. odważne wyznanie :gwizdanie: :gwizdanie: Ojej, myślałem, że może Asia tu zajrzy.
mcm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niech mnie ktoś przytuli. odważne wyznanie :gwizdanie: :gwizdanie: Ojej, myślałem, że może Asia tu zajrzy. chciałbyś
oZiX Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niech mnie ktoś przytuli. odważne wyznanie :gwizdanie: :gwizdanie: Ojej, myślałem, że może Asia tu zajrzy. ona ma zakaz wglądu w forum :gwizdanie: :gwizdanie: jeszcze by się dowiedziała za dużo :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niech mnie ktoś przytuli. odważne wyznanie :gwizdanie: :gwizdanie: Ojej, myślałem, że może Asia tu zajrzy. ona ma zakaz wglądu w forum :gwizdanie: :gwizdanie: jeszcze by się dowiedziała za dużo :gwizdanie: :gwizdanie: ona wie o tobie więcej niż myślisz
tomaszu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chciałbyś Nawet nie wiesz jak bardzo. ona ma zakaz wglądu w forum :gwizdanie: :gwizdanie: jeszcze by się dowiedziała za dużo :gwizdanie: :gwizdanie: To ja Asi wszystko opowiem. Asia się na Ciebie obrazi, wtedy ja zaproponuje, żebyśmy sie przytulili na pocieszenie...
wuju Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 żebyśmy sie przytulili na pocieszenie... :polew: :polew: marzyciel
tomaszu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 :polew: :polew: marzyciel A Ty to k**wa człowiekowi wszystkie marzenia chcesz zaraz popsuć. :tongue4:
wuju Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 :polew: :polew: marzyciel A Ty to ku***a człowiekowi wszystkie marzenia chcesz zaraz popsuć. :tongue4: ja tylko stwierdziłem fakt nie bulwersuj sie tak :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________a i ten marzeń sie nie da popsuć
tomaszu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a i ten marzeń sie nie da popsuć Ty akurat jesteś w stanie wszystko popsuć.. ドリフト走行
mcm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 a i ten marzeń sie nie da popsuć ドリフト走行 wujo ...ujo - po chińsku :?:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:32_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=867376282 :naughty:
oZiX Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 mcm gdzie tam to znaczy "Drift" Tomaszu zapomniał że znam te znaczki:PP Tomaszu to zróbmy tak jak się z A w niedługiej przyszłości rozstaniemy to Ci dam znać ok ??:>[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:36_________________________________________________mcm stare jak świat ;P
mcm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 oziu nie rób scen :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:37_________________________________________________taka pięknie wyglądacie, jak reklama prezerwatyw :>
tomaszu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tomaszu to zróbmy tak jak się z A w niedługiej przyszłości rozstaniemy to Ci dam znać ok ??:> Nie no, doceniam Oziu Twoją propozycję, ale nie zrobiłbym Ci tego..
mcm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 fakt jest już dwóch takich na forum co jedną laskę puka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi