Gość Adrian Matracki Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ze szpitala wróciłem noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ze szpitala wróciłem noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem niedopsze niedopsze ... to będziesz mógł teraz spamowac na forum co nie miara wracaj do zdrowia szybko
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Ze szpitala wróciłem noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :>[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 22:58_________________________________________________Pepin czemu przez Pionki leciałeś, kiepska droga tamtędy
tomaszu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ze szpitala wróciłem noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :> No dokładnie. Adrian, jesteś miszczo. :th: Pepin, w awatarze jesteś dużo starszy niż w realu, czy kerfurze. Miło było poznać, przyjeżdżaj częściej. :th: PS. Narobiłeś mi smaka tymi śledziami. Idę do kuchni, mam jakąś makrelę czy cuś...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Trochę przewidywałem ten gips dlatego na spota przyjechałem teraz aż przez 3 tygodnie mnie nie będzie Dobry spocik był przy okazji poznało się kilka czołowych twarzy a4klubu których do tej pory nie znałem... Ps. zdjęcia zaraz dam na serw...
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ze szpitala wróciłem noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :> No dokładnie. Adrian, jesteś miszczo. :th: Pepin, w awatarze jesteś dużo starszy niż w realu, czy kerfurze. Miło było poznać, przyjeżdżaj częściej. :th: PS. Narobiłeś mi smaka tymi śledziami. Idę do kuchni, mam jakąś makrelę czy cuś... jeszcze nic nie polałem .. więc jak chcesz możemy się spotkać w połowie drogi i zabiorę resztę śledzi co do drogi to jakoś tak z przyzwyczajenia ... pewnie w niedzielę pojadę przez Zwoleń bo muszę gnojówki dobrej na szelu dolać a i od Suskowoli jest kilka prostych i zakrętów w lesie dzięki za wiek ... ale i tak Brynia-osiemnastka przyćmiła mój wiek @Brynia: pytałaś o moje felgi na lato http://pepin.fotosik.pl/albumy/464955-4.html zresztą takie same spapugował Cuber
Gość Adrian Matracki Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 www.motoclubradom.info/spot.rar Tu można pobrać zdjęcia mam nadzieje że nie będzie problemów
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 dostałem OP od żonki za to że wanieję papierosami ;(
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 dostałem OP od żonki za to że wanieję papierosami ;( było nie palić
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=568247640 znacie to auto ??[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 00:02_________________________________________________ dostałem OP od żonki za to że wanieję papierosami ;( było nie palić było było
tomaszu Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 dostałem OP od żonki za to że wanieję papierosami ;( Następnym razem cza brać ciuchy na zmiane. Pepin, a na śledzie z wódką to trzeba będzie innym razem się ustawić.
oZiX Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Adrian zamiast tych zastrzyków możesz brac tabletki;P
Gość Adrian Matracki Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zastrzyki są przeciwzakrzepowe wiec nie wiem czy można je zastąpić tabletkami...
Italiano Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki. Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi!
Gość Adrian Matracki Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Recepty wykupione wiec już nic nie zmienię. Nie ma ktoś możne kul pożyczyć przecież nie usiedzę w jednym miejscu nawet jak bym miał połamane obydwie nogi...
mcm Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki. Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi! on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie,
Gość KoDi2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Widzę że Panowie to powinni iść na medycynę
oZiX Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki. Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi! on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie, nop oico z tego[;?? chce brac tabletki zamiast zastrzykow to przeciez moze
mcm Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki. Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi! on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie, nop oico z tego[;?? chce brac tabletki zamiast zastrzykow to przeciez moze jeśli jest alternatywa to może, ale z tego co rozmawiałem z lekarzem to dużo lepsze są zastrzyki
odzim Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 bierze sie zastrzyki taka profilaktyka i tyle, zeby skrzep sie nie utworzyl co gorsze potem oderwał i zatkal tetnice plucna no i koniec przyklad kamila skolimowska(u niej prwadopodobnie miala stłuczony miesien i zrobili jej masaz)wiec nie ma żartow nawet jezeli wydaje sie cos niegroźne , bierz zastrzyki i wracaj do zdrowia
Rekomendowane odpowiedzi