Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Ze szpitala wróciłem :kox: noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem :wallbash:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ze szpitala wróciłem :kox: noga w gipsie na 3 tygodnie i zastrzyki jeden dziennie tak się dorobiłem :wallbash:

niedopsze niedopsze ... to będziesz mógł teraz spamowac na forum co nie miara :P

wracaj do zdrowia szybko

Opublikowano

to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :good: :>[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 22:58_________________________________________________Pepin czemu przez Pionki leciałeś, kiepska droga tamtędy

Opublikowano

to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :good: :>

No dokładnie. Adrian, jesteś miszczo. :th:

Pepin, w awatarze jesteś dużo starszy niż w realu, czy kerfurze. :decayed: Miło było poznać, przyjeżdżaj częściej. :th:

PS. Narobiłeś mi smaka tymi śledziami. Idę do kuchni, mam jakąś makrelę czy cuś... :decayed:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Trochę przewidywałem ten gips dlatego na spota przyjechałem teraz aż przez 3 tygodnie mnie nie będzie :thumbdown:

Dobry spocik był przy okazji poznało się kilka czołowych twarzy a4klubu których do tej pory nie znałem...

Ps. zdjęcia zaraz dam na serw...

Opublikowano

to się nazywa poświęcenie, najpierw na spot z uszkodzoną nogą później do szpitala :good: :>

No dokładnie. Adrian, jesteś miszczo. :th:

Pepin, w awatarze jesteś dużo starszy niż w realu, czy kerfurze. :decayed: Miło było poznać, przyjeżdżaj częściej. :th:

PS. Narobiłeś mi smaka tymi śledziami. Idę do kuchni, mam jakąś makrelę czy cuś... :decayed:

jeszcze nic nie polałem .. więc jak chcesz możemy się spotkać w połowie drogi i zabiorę resztę śledzi :P

co do drogi to jakoś tak z przyzwyczajenia ... pewnie w niedzielę pojadę przez Zwoleń bo muszę gnojówki dobrej na szelu dolać ;)

a i od Suskowoli jest kilka prostych i zakrętów w lesie :D

dzięki za wiek ... ale i tak Brynia-osiemnastka przyćmiła mój wiek :D

@Brynia: pytałaś o moje felgi na lato

http://pepin.fotosik.pl/albumy/464955-4.html

zresztą takie same spapugował Cuber :P

Opublikowano

dostałem OP od żonki za to że wanieję papierosami ;(

Opublikowano

było nie palić :P

Opublikowano

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=568247640

znacie to auto ??[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 00:02_________________________________________________

było nie palić :P

było było :tongue4:

Opublikowano

Następnym razem cza brać ciuchy na zmiane. :decayed:

Pepin, a na śledzie z wódką to trzeba będzie innym razem się ustawić. :)

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Zastrzyki są przeciwzakrzepowe wiec nie wiem czy można je zastąpić tabletkami...

Opublikowano

NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki.

Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi!

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Recepty wykupione wiec już nic nie zmienię. Nie ma ktoś możne kul pożyczyć przecież nie usiedzę w jednym miejscu nawet jak bym miał połamane obydwie nogi...

Opublikowano

NIe prawda, z tego co wiem to można, przecież dużo ludzi co ma chore serce i żyły nie drożne, to bierze leki, a nie zastrzyki.

Adrian, doinformuj się, bo szkoda twojego zachodu, a jak nie dasz rady, to pisz mam ciotkę farmaceutkę, to może coś doradzi!

on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie,

Gość KoDi2009
Opublikowano

Widzę że Panowie to powinni iść na medycynę :wink4:

Opublikowano

on jest zdrowy, a zastrzyki wchłaniają się szybciej i nie działają destrukcyjnie na wątrobę jak większość leków w tabletkach, poza tym te zastrzyki bierze się domięśniowo (w brzuch), a nie dożylnie,

nop oico z tego[;?? chce brac tabletki zamiast zastrzykow to przeciez moze

Opublikowano

nop oico z tego[;?? chce brac tabletki zamiast zastrzykow to przeciez moze

jeśli jest alternatywa to może, ale z tego co rozmawiałem z lekarzem to dużo lepsze są zastrzyki

Opublikowano

bierze sie zastrzyki taka profilaktyka i tyle, zeby skrzep sie nie utworzyl co gorsze potem oderwał i zatkal tetnice plucna no i koniec przyklad kamila skolimowska(u niej prwadopodobnie miala stłuczony miesien i zrobili jej masaz)wiec nie ma żartow nawet jezeli wydaje sie cos niegroźne , bierz zastrzyki i wracaj do zdrowia