tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja niestety nie jestem zorientowany w temacie.
mcm Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 w TVN24 było na żywca ze stoku w Bukowinie, ale naszej "LANSERKI" nie było widać
mokom69 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no i ani na spota ani na odwiedziny Jarka nie udało mi sie dotrzeć:/ ta szkoła mnie wykończy od 10 czekałem na obrone do 16 a potem z projektem kolejne masakra
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no i ani na spota ani na odwiedziny Jarka nie udało mi sie dotrzeć:/ ta szkoła mnie wykończy od 10 czekałem na obrone do 16 a potem z projektem kolejne masakra Ale sukces przynajmniej?
odzim Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 w TVN24 było na żywca ze stoku w Bukowinie, ale naszej "LANSERKI" nie było widać ukrywałam się jak mogłam przed dziennikarzami, te media są takie męczące- za grosz prywatności :wink4: :polew: :polew: :wink4: ty nasza Gwiazdo
mcm Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=b2lwuywtk1hv
wuju Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 wiem, że drogo ale ciekawa qr** montuje taki wydech [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:55_________________________________________________4 rury.. z 500 koni ma
wuju Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 jaki lans????? bez przesady :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: niestety trzeba było wracać, ale przez 5 dni taka super słoneczna pogoda i idealne warunki warto było :kox: :kox:
mokom69 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no i ani na spota ani na odwiedziny Jarka nie udało mi sie dotrzeć:/ ta szkoła mnie wykończy od 10 czekałem na obrone do 16 a potem z projektem kolejne masakra Ale sukces przynajmniej? można tak powiedzieć obrona zaliczona projekt do małych poprawek:)
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Brynia, ale Ty jesteś lacha na tych nartach. Byłem dziś w Fanaberii - ale tam patologia, takie tłumy, że nie nie ma gdzie się ruszyć. Dlatego jestem już w domu..
tomaszu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Spota może i zrobimy, ale tylko sami swoi..
Rekomendowane odpowiedzi