wuju Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 turbodymomen sie odnalazł :polew: ale urwał :polew: :polew: [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:34_________________________________________________ On na świadka....zniknał gdzieś na godzinę, telefon wyłaczył a teraz jakieś wkrętki tu mi robi Ty mcm , może Ty jaką dupeczkę gdzieś tam na zapleczu obrabiałes? Rozmawiałem z odzimem własnie, On jeszcze do domu nie dotarł zamoczył jak nic wytłumaczył sie z okresu :polew:
odzim Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 juz jestem po rozmowie z P przeżyłem i to sie liczy , spoko nawet laptopa mam bez hasła hehehe
odzim Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 dzieki za wczorajszy balecik , fajooooooooooowo było ......................
odzim Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Odzim - Kaska ma fest siniak na d... a ja na nodze po tym jak nas przewaliłeś na parkiecie :polew: :polew: :polew: a do tego ....długo nie mogłysmy wstac z tej podłogi no pamietam wywrotkę przepraszam - mogę zaproponowac jakis masaż z żelem na stluczenia
wuju Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 majki 100 lat jeszcze raz!!! wyjebana audiczka i wielkie dzięki za podwózkę dopiero dochodze do siebie
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Odzim - Kaska ma fest siniak na d... a ja na nodze po tym jak nas przewaliłeś na parkiecie :polew: :polew: :polew: a do tego ....długo nie mogłysmy wstac z tej podłogi Uuu, widzę, że się wczoraj działo..
Korzeń Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 najbardziej bedziesz zadowolona z tej lampy no tak, bo jej jeszcze nie ma :polew: :polew: To ja pomogę te lampę kupić, oczywiście wiesz Aniu gdzie :gwizdanie: Jasne z mega rabatem
mcm Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 odzim a pamiętasz jak chciałeś najebać ochroniarzy na BP
odzim Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 odzim[/b] a pamiętasz jak chciałeś najebać ochroniarzy na BP człowiek głupi po wódce
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Tomaszu, a była jeszcze jakas sytuacja z tą blondi ode mnie z bloku,podbiłeś do niej w końcu czy nie? COOOO??
kudalty66 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 tak jak mówisz mieszanie smaków nie było dobrym rozwiązaniem trzeba było tyle nie pić no chyba że tort Wam zaszkodził :gwizdanie: tort był bardzo smaczny
kudalty66 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Odzim - Kaska ma fest siniak na d... a ja na nodze po tym jak nas przewaliłeś na parkiecie :polew: :polew: :polew: a do tego ....długo nie mogłysmy wstac z tej podłogi Uuu, widzę, że się wczoraj działo.. A gdzie ty wtedy byłeś????
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Odzim - Kaska ma fest siniak na d... a ja na nodze po tym jak nas przewaliłeś na parkiecie :polew: :polew: :polew: a do tego ....długo nie mogłysmy wstac z tej podłogi Uuu, widzę, że się wczoraj działo.. A gdzie ty wtedy byłeś???? No możliwe, że też tam wtedy byłem..
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jak coś to w nocy możemy lecieć na hod dogi chociaż by No koniecznie. Więc dzwoń. A tymczasem może by mnie ktoś zaprosił na jakieś jedzenie? Znowu robię się głodny. No to jak będzie??
Kaśka Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 dobrze że ja za Tobą poleciałam na tego Statoila bo koleś za ladą już był blady :polew: Statoil ? Nie kojarzę sytuacji q...a panowie, majki wpadł na statoila na Kileckiej po hot-dogi- a ze były tylko dwa zrobił pracownikowi awanturę i zaczął go straszyć że ma biegiem dorobić Michał, a pamiętasz chociaż jak pod McDonaldem tańczyłeś? To był dopiero widok :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 18:18_________________________________________________ jak coś to w nocy możemy lecieć na hod dogi chociaż by No koniecznie. Więc dzwoń. A tymczasem może by mnie ktoś zaprosił na jakieś jedzenie? Znowu robię się głodny. No to jak będzie?? Jak pasuje w Warszawie to zapraszam, bo ja już w domku jestem
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jak pasuje w Warszawie to zapraszam, bo ja już w domku jestem Kurde, tam to chyba nie dojadę, bo jestem na bani. Przyjedź do Radomia i ugotuj mi coś.
Rekomendowane odpowiedzi