wuju Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Wuju jesteś świetnym tancerzem i następnym razem jak będę mam nadzieję, że tez będziesz. nie ma tematu MCM postaraj się więcej nie ginąć, bo się wszyscy martwiliśmy. tego też nie pamiętam
Kaśka Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Aniu, dzięki za to, że mnie przenocowałaś, nakarmiłaś i za wymianę poglądów. Oo, szkoda, że nie dojechałem na tę wymianę poglądów. Może byś się przynajmniej dowiedział co się wczoraj działo od momentu kiedy nie pamiętasz. Mam nadzieję, że kolega-driver jeszcze kiedyś zechce cię odebrać z imprezy. :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Może byś się przynajmniej dowiedział co się wczoraj działo od momentu kiedy nie pamiętasz. Mam nadzieję, że kolega-driver jeszcze kiedyś zechce cię odebrać z imprezy. :gwizdanie: A ile osób jechało w samochodzie? Siedziałem z przodu czy z tyłu?
odzim Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kurna widzę ze nikt z nas za kołnierz nie wylewał , spoko lubię tak od czasu do czasu z fajnymi ludzmi tak łyknąć -podziękowania all
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Hmm, z tego co wyczytałem tu dzisiaj to jechała Brynia, Kaśka, majki, odzim, ja no i kierowca. Jechaliśmy w 6 osób??
mcm Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Hmm, z tego co wyczytałem tu dzisiaj to jechała Brynia, Kaśka, majki, odzim, ja no i kierowca. Jechaliśmy w 6 osób?? odzim nie jechał
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Hmm, z tego co wyczytałem tu dzisiaj to jechała Brynia, Kaśka, majki, odzim, ja no i kierowca. Jechaliśmy w 6 osób?? odzim nie jechał A
wuju Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Hmm, z tego co wyczytałem tu dzisiaj to jechała Brynia, Kaśka, majki, odzim, ja no i kierowca. Jechaliśmy w 6 osób?? odzim nie jechał chyba we 3 na bp zostaliśmy
oZiX Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Majki najlepszego, a ja się z wami napiję ale pewnie dopiero w bukownie ;/
mcm Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Majki najlepszego, a ja się z wami napiję ale pewnie dopiero w bukownie ;/ mam nadzieję, że i z majkim
oZiX Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Majki najlepszego, a ja się z wami napiję ale pewnie dopiero w bukownie ;/ mam nadzieję, że i z majkim no no koniecznie innej opcji nie ma!!
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Majki już nie ma wyjścia, musi jechać i koniec.
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Mimo dochodzenia, które wczoraj prowadziłem to niestety nie przypomniałem sobie zakończenia piątkowej imprezy.. Może ja już jestem defterytem?? Hmmm. No nic, ważne, że było fajnie.
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Tomek qzwa, przecież byłes wczoraj u mnie w Piwowarii i Ci streściłam przedwczoarajszy wieczór- no chyba że tego też nie pamętasz :polew: :polew: Ł zdycha na maxa :polew: :polew: dobrze mu tak :polew: :polew: No ok, streszczenie przyjąłem do wiadomości, ale mimo wszystko nic sobie nie przypominam. Po prostu wierzę wam na słowo.
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ILOŚĆ REZERWACJI - 163 MIEJSC WOLNYCH - 7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 W piątek mój brat zakupił takie urządzenie: :doh1:
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 W piątek mój brat zakupił takie urządzenie: :doh1: troche szpachli i bedzie
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ILOŚĆ REZERWACJI - 163 MIEJSC WOLNYCH - 7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi