tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 O k**wa. Jakby z kapiszona strzelił. :polew:
Jariko Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 od samego czytania boli mnie brzuch k**** ale dajecie :good:
Jariko Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No niestety muszę wam powiedzieć ze na zlot nie dam rady pojechać :wallbash: ;( ;(
odzim Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jariko- strasznie szkoda - liczyłam no to że mnie będziesz bronił przed paparazzi :wink4: a tak serio to ja też rozumiem ;( ;( ;( i strasznie strasznie szkoda teraz odzim i majki muszą jechać żeby zaliczka nie przepadała- przecież tego koledze nie zrobią moja P to przeczytała to tak sie rozesmiała ze 3 km dalej przy tym rynku co tamten gosc pisał było słychać
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 i leży wlasnie na podłodze :polew: jebne tu zaraz co mu jest
oZiX Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Majki jedź to weźmiemy sobie razem pokój i będziesz mógł zobaczyć A w piżamie czy tam bez:D[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:46_________________________________________________ ooo ozio jebnął no ale jak zwykle ślepak;/
oZiX Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Majki jedź to weźmiemy sobie razem pokój i będziesz mógł zobaczyć A w piżamie czy tam bez:D ten chłopak to ma dar przekonywania napisz jeszcze którą A.. Jak będziesz jechał to dam Ci wybrać
oZiX Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Oziu ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( myślałam że będziecie mieli z nami pokój ok przekonałaś mnie:D[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:55_________________________________________________ Oziu ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( myślałam że będziecie mieli z nami pokój to może mnie przygarniesz? Majki to Ty jedź dam Ci 2-gą A to sobie odpoczniesz:D[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:55_________________________________________________Zapisałem się na studia magisterskie i mam zajęcia do 21;([br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 18:56_________________________________________________ale pyszne piwko:>
oZiX Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Oziu ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( myślałam że będziecie mieli z nami pokój to może mnie przygarniesz? Bryńka trzeba go jakoś zmobilizować ;>zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:może :naughty: Oziu ty już mu wiecej A nie proponuj :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Oziu, wykombinuj też jakąś trzecią A. Będę bardzo wdzięczny. /Tomek trzecią może być ciężko ale coś pomyślę :> w ogóle wypadlibyśmy na jakieś kobitki
odzim Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ok pogoniłem od lapka P , też sie pisze z wami na te kobitki
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 konkrety na PW poproszę i mi.. i mi.. i mi..
odzim Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzisiaj utwierdziłąm się przekonaniu że wszyscy faceci są tacy sami tak jak kobitki przecież na venus nie żyjemy
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ale napierdalacie [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 19:26_________________________________________________a na liście was nie widać (majki, odzim co jest :?: )
oZiX Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ania nie martw się weźmiemy Cie ze sobą to będziesz nas pilnować;> hihi jutro mam wolne:D
Kaśka Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Aneczka, nie wkórwiaj sie...przecież wiesz że jesteś jedną z fajniejszych dupeczek Z tego co pamiętam to ostatnio mówiłeś, że jest NAJ
Rekomendowane odpowiedzi