mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Spokojnie bo tutaj mcm ma w planach pół środka wyjąć :-) silnik zostawię
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 silnik zostawię Nie rozumiem, przecież ostatnio obiecywałeś, że zostawisz dla mnie..
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Spokojnie bo tutaj mcm ma w planach pół środka wyjąć :-) masz cene za całość chcesz taniej to gadżetów sie ujmuje:D silnik zostawię Nie rozumiem, przecież ostatnio obiecywałeś, że zostawisz dla mnie.. Tomaszu to co swap do bmw:D??
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Tomaszu to co swap do bmw:D?? bedzie więcej kuni niż jest
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Tomaszu to co swap do bmw:D?? bedzie więcej kuni niż jest no i soft i miły klekot dochodzący z maski:D
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 NIGDY W ŻYCIU! Beeme kupiłem tylko po to, żeby mieć czasem odskocznię od dyzla.
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 majki, dzięki za lawetę. :th: To ile za wypożyczenie?
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a Cie wezmę :naughty oj żebym ja Cię nie "wziął" jadę z Anią Majki czyli noc udana i jedziesz z nami;D?? Bo już 1A się martwiła i jej smutno było że nie jedziesz:(
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 majki buduje napięcie i ja pierdnie, że jedzie to się wszyscy potrujemy :polew:
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Majki czyli noc udana i jedziesz z nami;D?? Bo już 1A się martwiła i jej smutno było że nie jedziesz:( a tam jadę...nie znasz majkiego gawędziarza? chociaż dla 1A mogłbym zrobic wyjątek ciekawe czy dla Oziowej :gwizdanie: Myślę że dla Ciebie bardziej:D
odzim Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 majki Ty to w robocie neta masz czy z tel dajesz[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:37_________________________________________________podobno spoko poddal sie na 60 stopni i nie skurczył
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 sorry jeszcze raz, że tak dziwnie siedziałem
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 no jak tam chłopaki ze zlotem bo już pokoje przydzielają :gwizdanie:
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 to się k**wa zapisz wreszcie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi