tomaszu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale miałem młodą mamuskę na badanku :rolleyes: dłonie mi pachną jej perfumami..... :kox: Kuźwa, majki.
Korzeń Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 EE Pany (i Panie) wygląda na to że będę jechał sam. Możemy coś :mysli:
Korzeń Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Panowie, zdesperowana koleżanka poszukuje partnera na wesele na 15 maja, zgłoszenia do mie na PW , obiecałem że zorganizuje jej casting wymiary? :gwizdanie:
mcm Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 jak majki tak mówi to na pewno jest niezła, chłopaczyna ma gust [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:36_________________________________________________PIĘTRO I 11A PATROX, RETRIKAL, ORZEŁ + EWA 12A JARIKO + MARTA (MAJKI-M), MCM, TOMASZU, KORZEŃ 13A JUREKKRAK + KASIA, WĄSKI + 1 14A BRYNIA + UKCIO, OZIX + ASIA 15A SPETSNAZ + KAROLINA, KOKOS + BEATA 16A PITER220V, NIPPO83, MK4, DAMIAN25 17A WOJTEKCE + ASIA 18A 19A KOWAL + KASIA, TORETTO_1 + ASIA
tomaszu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Panowie, zdesperowana koleżanka poszukuje partnera na wesele na 15 maja, zgłoszenia do mie na PW , obiecałem że zorganizuje jej casting wymiary? :gwizdanie: I przebieg.
tomaszu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 przebieg ORi, nie krecony...wiedziałem że Ciebie to zainteresuje Tak tylko z ciekawości zapytałem. Nie mam czasu. [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:53_________________________________________________Michał, będą zmiany na liście. Ponieważ Jariko + Marta nie jadą to Ty wchodzisz na jedno miejsce i drugie zostaje wolne. Nie masz już wyjścia - będziesz oficjalnie wpisany - stówa dla mnie.
mcm Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 mcm- quźwa, powinienieś mieć zakaż pisania postów...znowu się poryczłam :polew: a co ja takiego robię
kudalty66 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemka wszystkim MCM usterka zlokalizowana, tak mysle, sztanga sie przycina, rozruszałem, a reszte rozruszania zrobi AUTOBAHN w DE, pozdro, niedługo wyjezdzam takze do usłyszenia za jakis czas
kudalty66 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 mcm- quźwa, powinienieś mieć zakaż pisania postów...znowu się poryczłam :polew: a co ja takiego robię nic :polew: :polew: posty piszesz :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:38_________________________________________________3 maj sie Kudłaty i wracaj do nas szybko :> dzieki, mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu , jak to sie mówi : I'll be back
Norbunio Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dzieje się coś na tych radomskich zlotach ? A3 pogonione... nie ma ani S4 ani S6... jest coś dużo lepszego Jak wejdą nowe koła i audio to się pokażę
tomaszu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dzieje się coś na tych radomskich zlotach ? Poczytaj trochę wątek to zobaczysz. Spoty co tydzień - info jak zwykle w pierwszym poście. :th:
tomaszu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Znacie jakiegoś dobrego magika, co by się zajął moją E30 :?:
wuju Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Znacie jakiegoś dobrego magika, co by się zajął moją E30 :?: zdechła?
tomaszu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zdechła? Nie - chcę po prostu złapać z kimś kontakt, żeby się opiekował moją beemą. Wczoraj zaprowadziłem do takiego jednego - niby po znajomości, niby beemkarz, ale widziałem, że jeszcze jej dzisiaj nie ruszył, no i jestem wkur..., bo nie lubię takiego umawiania się.
kudalty66 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Znacie jakiegoś dobrego magika, co by się zajął moją E30 :?: no ale co konkretenie chcesz zrobic??[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 17:20_________________________________________________ten mój kumpel co był na spocie e36 wczesniej mial e30, no i tez zna sie na mechanice, moze pomoże???
wuju Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zdechła? Nie - chcę po prostu złapać z kimś kontakt, żeby się opiekował moją beemą. Wczoraj zaprowadziłem do takiego jednego - niby po znajomości, niby beemkarz, ale widziałem, że jeszcze jej dzisiaj nie ruszył, no i jestem wkur..., bo nie lubię takiego umawiania się. mógł bym ci sfagra polecić ale trochę daleko :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi