wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 q***wa, ja dziś 3 fury pod rząd opierdoliłem, chyba otworze myjnie jestem lepszy ja 4 i zewnątrz i w środku no ja też to i tu jeszcze podwórko całe umyłem to można jako 2 samochody wiec wygrałem
mcm Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 q***wa, ja dziś 3 fury pod rząd opierdoliłem, chyba otworze myjnie jestem lepszy ja 4 i zewnątrz i w środku no ja też to i tu jeszcze podwórko całe umyłem to można jako 2 samochody wiec wygrałem przegrałeś ja podwórko też myłem i ściany domu [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 18:48_________________________________________________a poza tym myłem sprintera maxa a to się liczy jako co najmniej 3 auta :gwizdanie:
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 przegrałeś ja podwórko też myłem i ściany domu ściany też i okna babci opierdoliłem a poza tym myłem sprintera maxa a to się liczy jako co najmniej 3 auta :gwizdanie: ja 2 kombi i verso przegrałeś
mcm Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 h*j widze ,że z tobą się nie wygra , bede jeździł do ciebie myć
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 a i połowa tranzita bo się ubrudził przy myciu podwórka stawiasz flachę [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 18:53_________________________________________________hu'j z takim myciem, jak na koniec zaczął deszcz padać i zaraz będą ujebane
mcm Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 hu'j z takim myciem, jak na koniec zaczął deszcz padać i zaraz będą ujebane zapomniałem o tym wspomnieć :polew:
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 hu'j z takim myciem, jak na koniec zaczął deszcz padać i zaraz będą ujebane zapomniałem o tym wspomnieć :polew: no nawet się przez miasto nie przelansowałem czystym ;( majki dopiero teraz mi sie springi spasowały jak powinny :naughty: na leżących policjantach trochę większych przypierdalam progami :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Osz kuźwa, żal mi was chłopaki, a szczególnie wuja.
mcm Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 wuju mcm co Wy wiecie o cieżkiej pracy 15 okien umyłam, powesiłam firanki, umyąłm 2 łązienki od góry do dołu zaraz padnę na pysk a tu jeszcze końca nie widać to zrobiłaś coś porównywalnego do nas, ale ci jeszcze trochę brakuje bo twojej roboty pogoda nie popsuła :wallbash:
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Osz kuźwa, żal mi was chłopaki, a szczególnie wuja. grozisz mi
mcm Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Osz kuźwa, żal mi was chłopaki, a szczególnie wuja. grozisz mi takiemu to ludzie pucują fury :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 19:28_________________________________________________ a deszcz....kropki mi na szybach zostawił ;( kropki na szybach, dobre
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 wuju mcm co Wy wiecie o cieżkiej pracy 15 okien umyłam, powesiłam firanki, umyąłm 2 łązienki od góry do dołu zaraz padnę na pysk a tu jeszcze końca nie widać to zrobiłaś coś porównywalnego do nas, ale ci jeszcze trochę brakuje bo twojej roboty pogoda nie popsuła :wallbash: w poniedziałek powtórka z rozrywki Brynia ja 27 okien dziś umyłem :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ee tam, co wy wiecie o zabijaniu. Najlepszy jestem ja - nic dzisiaj nie zrobiłem!
mcm Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Ee tam, co wy wiecie o zabijaniu. Najlepszy jestem ja - nic dzisiaj nie zrobiłem! :good:
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ee tam, co wy wiecie o zabijaniu. Najlepszy jestem ja - nic dzisiaj nie zrobiłem! można i tak ide up***dolić do reszty samochód
Korzeń Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 wuju mcm co Wy wiecie o cieżkiej pracy 15 okien umyłam, powesiłam firanki, umyąłm 2 łązienki od góry do dołu zaraz padnę na pysk a tu jeszcze końca nie widać A to sufitowe też? Toć to trzeba rusztowanie rozkładać
tomaszu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 ide up***dolić do reszty samochód Widzę, że nie uznajesz kompromisów.
wuju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 ide up***dolić do reszty samochód Widzę, że nie uznajesz kompromisów. nie albo czysty albo uj***ny powściekałem się troszku i jest to 2
tomaszu Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 A dziś znowu gąbeczka, szamponik i jedziesz.
mcm Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 Bry :> :> :> :> lecę na zkupy ........biedny Ł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bawcie się dobrze, miłej niedzieli :> :> :> :> :> jak to się baba cieszy jak jedzie na zakupy a ja chyba polecę na Kazimierz
Rekomendowane odpowiedzi