mokom69 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 fajny spocik, jajka wypite no i to najważniejsze poznałem kolejnych klubowiczów:) oby do następnego spota:)
oZiX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 chwalta się!!:> http://grono.net/gallery/photo/75072832/full/?p=15&virtual=True
mcm Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 mcm, pochwal się... :gwizdanie: czym :?:
tomaszu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czym :?: No jak to czym, nowym nabytkiem w profilu.
mcm Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 aaaaa... Poprosiłem i dostałem pisankę na Święta
tomaszu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 aaaaa... Poprosiłem i dostałem pisankę na Święta No ładna pisanka. Panie Darku, my też możemy po pisance..?
Koval78 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No spocik udany. Mogłem jeszcze posiedzieć bo dzieciaki uśpiła babcia i musiałem czekać. WESOŁYCH ŚWIĄT for ALL !!! Szkoda że spot nie odbędzie się w poniedziałek bo na Bryni jako rodzynku nie byłoby suchej nitki
mcm Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No spocik udany. Mogłem jeszcze posiedzieć bo dzieciaki uśpiła babcia i musiałem czekać. WESOŁYCH ŚWIĄT for ALL !!! Szkoda że spot nie odbędzie się w poniedziałek bo na Bryni jako rodzynku nie byłoby suchej nitki może się odbyć tylko nie mówcie nic Bryni
Koval78 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 To co jedziemy ? Przy okazji oblejemy nową posiadłość
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jak będziecie tak o tym na forum gadali to brynia sie przygotuje i będzie na nas ze strażakami czekała O mówiłem już sie dopatrzyła i mnie z odpowiedzią uprzedziła
Koval78 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Chyba ma powiadamianie smsem jak jej nick się na forum pojawi więc bez jej wiedzy nic się nie wydarzy - takim sposobem element zaskoczenia mamy z głowy
KoDi Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych dla wszystkich z Klubu A4 RADOM
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 O Kodi brakowało cie wczoraj na spocie bo był prawie komplet...
tomaszu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Słuchajcie, ja poniedziałek mam wolny, bo moja love idzie na babską imprezę, więc jakiegoś spota z wiadrami można zrobić. Bryniu, a może gril na Twojej działce. - może być taki szybki, bezalkoholowy..
Gość Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Słuchajcie, ja poniedziałek mam wolny, bo moja love idzie na babską imprezę, więc jakiegoś spota z wiadrami można zrobić. Bryniu, a może gril na Twojej działce. - może być taki szybki, bezalkoholowy.. To moze wpadniemy na ta "babska imprezę"
KoDi Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wczoraj Adrian nie miałem zbytnio czasu ale w przyszły piątek postaram się wpaść na spota
oZiX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Słuchajcie, ja poniedziałek mam wolny, bo moja love idzie na babską imprezę, więc jakiegoś spota z wiadrami można zrobić. Bryniu, a może gril na Twojej działce. - może być taki szybki, bezalkoholowy.. czemu szybki?! i czemu bezalkoholowy?!:> JA proponuje długi i alkoholowy:D
Gość Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Słuchajcie, ja poniedziałek mam wolny, bo moja love idzie na babską imprezę, więc jakiegoś spota z wiadrami można zrobić. Bryniu, a może gril na Twojej działce. - może być taki szybki, bezalkoholowy.. czemu szybki?! i czemu bezalkoholowy?!:> JA proponuje długi i alkoholowy:D To mogło by sie dla kogoś źle skończyć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi