Korzeń Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Tomaszu wpadnij dzisiaj pomóc przy płotach, to pewnie A jakiś klej znajdzie BMW nie wyrobiło na błocie i poszło w ogrodzenie :doh1: :doh1: :doh1:
ukcio Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 z płotami ok, tylko dokupiliśmy te lamelowe i trzeba teraz wszytkie przesunąć
mcm Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 jedziesz na zachód :?: toyka poszła
wuju Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 jadę z tobą w weekend maja być po audi
musti Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 sam to ogarniesz,chyba że jesteś kompletnym "lewakiem" To może Ty mi pomożesz? To będą 4 pasy po 1m szer.
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 sam to ogarniesz,chyba że jesteś kompletnym "lewakiem" To może Ty mi pomożesz? To będą 4 pasy po 1m szer. ja kiedyś kleiłem tapetę w nimcowni i to spore ilości ale taką do malowania, foto... nigdy nie kleiłem, żeby dobrze to przykleić trzeba chyba smarować klejem ścianę a nie tapetę [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 09:35_________________________________________________w piątek zrobimy konsylium i może całą ekipą to ogarniemy do północy [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 09:38_________________________________________________obi mamy pod nosem kupimy narzędzia i jedziemy tapetować
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 obi mamy pod nosem kupimy narzędzia i jedziemy tapetować Taa, już widzę jak to wyjdzie jak wszyscy się do tego dopadniemy.
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 a tak serio,nie mam teraz zbytnio czasu,ale mogę Ci powiedzieć co i jak Dzięki, już mam załatwionego tapeciarza. A Ty mi pomożesz przy wieszaniu lamp, ale to pewnie dopiero w październiku.
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 co,chcesz nam pomóc w szukaniu fazy? ja faze mam
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 nawiedzę Cię jutro jak bedę wracał z Nałęczowa nie widze inaczej tylko dzwon, jak bedziesz w poblizu bo moze mnie nie byc na miejscu.
wuju Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 mcm na granicy ci tak ostrzelali tego garbusa?
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 taa spierdalałem a te h...je strzelały
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 te tabliczki to z Darmstadt chyba,co? w mannheim kupowałem
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 spoko,najpierw się napijemy a później będziemy szukali fazy Łokej. Kupię dobrą wódkę to na pewno znajdziemy fazę.
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 spoko,najpierw się napijemy a później będziemy szukali fazy Łokej. Kupię dobrą wódkę to na pewno znajdziemy fazę. albo zejdziemy z fazą
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Mam już w domu 3 miejsca siedzące.. coraz bliżej parapetówy...
Rekomendowane odpowiedzi