tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 dla nas luksusem bedzie coś miękkiego na podłodze do spania jak najebiemy Spoko - będziecie mieć luksusy. TV też się załatwi jakoś. :>
odzim Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 i nie zapomnij o :decayed: oooooo właśnie
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 i nie zapomnij o :decayed: oooooo właśnie O właśnie o właśnie, a później mnie sprzedasz Gośce, tak?
odzim Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jakąs małoletnią świeżyznę musisz załatwić [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 20:42_________________________________________________ i nie zapomnij o :decayed: oooooo właśnie O właśnie o właśnie, a później mnie sprzedasz Gośce, tak? będe mial haka :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jakąs małoletnią świeżyznę musisz załatwić Hmm, kręcą się tu jakieś małolaty - zawsze palą za blokiem - coś się wybierze.
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 jakąs małoletnią świeżyznę musisz załatwić [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 20:42_________________________________________________ i nie zapomnij o :decayed: oooooo właśnie O właśnie o właśnie, a później mnie sprzedasz Gośce, tak? będe mial haka :gwizdanie: na śwagra
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 na śwagra Ale się porobiło, ja pierdziele. :doh1:
odzim Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Swiagier to bedzie jak przyniesie litra i obalimy bo tak to nie widze tego :> :>
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jak nie załatwisz to trzeba będzie wybrać z telefonu "memory five" Spoko, Gocha coś wymyśli. Swiagier to bedzie jak przyniesie litra i obalimy bo tak to nie widze tego :> :> Wszystko w swoim czasie.
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 a Gochy to lepiej w te klimaty nie mieszaj Łokej łokej, hłe hłe.
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No chyba że jakies koleżanki załatwi No to też o tym mówiłem.. Jak plan A nie wypali to zawsze jest plan B. :>
odzim Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No chyba że jakies koleżanki załatwi ona nie ma fajnych kolezanek uwierzcie mi a jak chcecie to z roboty pare fajnych kuleżanek moge zaprosić
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:35_________________________________________________trza jakiejś świeżej krwi :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 To mnie się podobuje. Lubię niespodzianki. Ja też się postaram o jakąś niespodziankę.
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 tylko nie załatw chipendejlsa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi